Nicole

ulicoten | 36 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber Voorlezen, liedjes, open communicatie, informeel.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Nicole


  • ulicoten
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Nicole:

Zorgzame gastouder op de boerderij.

Bijdrage willen leveren aan de opvoeding van een kind, zowel spelenderwijs als educatief in een huiselijke kleinschalige omgeving met een vast vertrouwd gezicht. We benutten de ruimte op de boerderij in de bosrijke groene omgeving optimaal om nieuwe dingen te ontdekken en leren, Vrij spel ("lekker je eigen ding kunnen doen") alsmede georganiseerde groepsactiviteiten zoals een taart bakken. Laarsjes en overalletje aan en naar buiten toe, dit bevordert de eetlust en de dutjesmomenten want er is genoeg te beleven op de boerderij!

ulicoten

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,30 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Lauren Moret

Vol vertrouwen brengen wij onze zoon één dag per week naar Nicole. In een huis vol liefde, gezelligheid en vrolijkheid! Veel buiten spelen, samen leren delen en leerzame activiteiten op de boerderij. Wij zijn ontzettend blij met een gastouder als Nicole!


Klaartje

Nicole doet haar werk met liefde en passie, dat merk je aan alles. Onze zoon gaat wekelijks met veel plezier naar haar toe en als we hem ophalen is hij nog steeds niet uitgespeeld. Zorgzaamheid, creativiteit en een groot aanbod in de buitenlucht zijn kenmerkend voor de Koetjesklub. Echt een aanrader


Jan

Onze dochter gaat al geruime tijd naar de opvang van Nicole. Bij De Koetjesklub is het altijd feest en laten we onze dochter met een gerust hart achter. Nicole is een SUPER gastouder die de kindjes op een leuke en verantwoorde manier opvangt, we zijn er erg blij mee!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder