Marleen

veenendaal | 41 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Marleen


  • veenendaal
  • 41 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Marleen:

Zorgzame, geduldige en actieve gastouder

Het werken met kleine kinderen, hen ondersteunen bij hun ontwikkeling, daar ligt mijn hart. Veilige hechting creëren en de eerste primaire levensbehoeften waarborgen staat bij mij op nummer één. De kinderen zichzelf laten ontplooien zoals ze zijn, ieder kind op zijn eigen unieke manier, dat is waar ik voor ga. We hebben elke dag dezelfde structuur om de kinderen houvast en veiligheid te bieden. Mag ik het vaste vertrouwde gezicht worden van uw kindje?

veenendaal

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,20 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Michèle

Marleen is een rustige, lieve gastouder. Ze heeft oog voor verschillen tussen de kinderen en is altijd meedenkend. Onze dochter gaat met plezier naar Marleen toe, we zijn erg blij met haar!


Erwin

Marleen is echt een topper! Ze heeft enorm veel geduld en aandacht voor de kleintjes. Geen tv of ander digitaal vermaak om de kinderen stil te houden, maar echt speelgoed, knutselen en lekker naar buiten toe als het weer het toelaat. Onze kleine komt altijd vrolijk en goed verzorgd weer thuis!


Henriett

Marleen is een toegewijde en zorgzame gastouder. Ze kijkt naar de behoefte van het individueel kind. Ze is lief (maar duidelijk), rustig en geduldig. Onze zoon komt elke dag tevreden naar huis. We zouden geen andere gastouder voor hem willen hebben!


Arjan & Jaliene

Persoonlijk, korte lijntjes en ontzettend lief, dat is Marleen! Ze is betrokken en heeft oog voor de behoefte van ieder kindje en dat maakt dat we onze dochter iedere keer weer met een vertrouwd gevoel bij Marleen brengen. We hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen!


Kees

Zeer professionele gedreven en lieve gastouder. Is ondernemend en laat spelenderwijs kinderen dingen leren. Denkt mee in oplossingen en altijd bereikbaar. Brengt ouders de hele dag op de hoogte door leuke foto’s en teksten via app. Ik zou mijn volgende kind met plezier en vertrouwen brengen.


Kirsten

Wij zijn super blij met Marleen als gastouder! Ze is lief, geduldig en luistert naar persoonlijke wensen die wij hebben voor onze kids. Waar ik zelf chaotisch ben is zij geordend en is er alert op of je alles mee hebt aan spullen. Wat wij een extra plus vinden is dat zij gezonde voeding aanbiedt!


Lotte

Marleen is een professionele, lieve en betrouwbare gastouder. Ik bracht mijn zoontje daar graag heen, hij kwam er altijd vrolijk van terug. Marleen biedt een huiselijke en educatieve opvang.Zo kiest ze bijvoorbeeld bewust voor duurzaam speelgoed en gaat ze zo vaak mogelijk buiten spelen met de kids.


Lois

Ik hoefde niet lang te zoeken naar een kleinschalige veilige thuishaven voor mijn dochtertje. Ik werd gekoppeld aan Marleen en ik wist tijdens de kennismaking al direct dat dit is wat we zochten! Een lieve betrouwbare rustige vrouw in heel fijn clean huis waar je alles mee kunt bespreken! You rock


Yvonne

Marleen is een super lieve, betrokken en zorgzame gastouder. De kinderen krijgen haar volle aandacht. Ook speelt ze in op de behoefte van de individuele kinderen. Ze luistert goed naar de wensen van de ouders en neemt het ritme van thuis over. Komt afspraken na en communiceert erg prettig!


Angelica

Wat zijn wij blij met Marleen als gastouder van ons zoontje. Lief, zorgzaam, geduldig, consequent en netjes zijn nog maar een paar van haar eigenschappen. Laat mijn zoontje met een gerust hart achter en hij heeft altijd de grootste lol met Marleen en de andere kindjes.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder