Welkom bij Gastouderbureau ViaViela

Regio Alkmaar

Mijn naam is Tanja Kerkhof. Met veel plezier verzorg ik de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Castricum.

Kleinschalig en flexibel
Gastouderopvang sluit helemaal aan bij de toenemende vraag naar kleinschalige en flexibele opvang, waarbij ruimte is voor aanpassing aan persoonlijke wensen. Zo voelt je kindje zich snel thuis en kan het zich optimaal ontwikkelen. De gastouder wordt daarbij vaak een verlengstuk van het gezin.
Ik blijf het iedere keer weer bijzonder vinden om te zien hoe er een speciale band ontstaat tussen de gastouder en haar opvangkindjes.

Een goede match
Ouders en gastouders vinden elkaar op de website van ViaViela, waarbij ik graag ondersteuning bied om tot een goede match te komen. Een goede match is belangrijk, omdat een kindje meestal langere tijd bij de gastouder blijft en het zich daar prettig en veilig moet voelen.

Naar mijn mening is goede opvang een samenspel tussen gastouder, ouder en gastouderbureau, waarbij ik het als mijn taak zie om zowel gastouder als ouder daarbij de gewenste en benodigde begeleiding te bieden en mee te denken als er vragen zijn.

Ook financieel gezien is gastouderopvang overigens een goede match: je betaalt alleen de afgesproken opvanguren.

Ontwikkeling
ViaViela heeft niet alleen oog voor een goede en veilige opvang van je kindje, maar biedt ook haar gastouders volop mogelijkheden voor ontwikkeling, door middel van leuke en interessante cursussen en workshops.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang en wat ViaViela hierin voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met mij op, ik help je graag verder!

Groeten,

Tanja

Contact