Tip van ViaViela deelnemer open dag

Angelina

wolphaartsdijk | 26 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber ondernemend
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Angelina


  • van der Baanstraat 19, wolphaartsdijk
  • 26 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Angelina:

vrolijk, enthousiast en ik hou van duidelijkheid.

--> Wat kunt u van mij verwachten ? <-- Ik vind het heel belangrijk dat uw kindje zich op zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen. Dat ze de kans krijgen om de wereld te ontdekken op een speelse manier. Maar zeker ook dat ze de veiligheid en geborgenheid mogen ervaren die ik hen probeer mee te geven. Hopelijk tot snel! Groetjes, Angelina

wolphaartsdijk

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,80 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Renata & Wim

Angelina is altijd heel vrolijk, betrouwbaar en lieve oppas. Mijn kinderen waren dol op haar. En wij tevreden ook over haar flexibiliteit.


Angela & Jericho

Angelina is lief en heel creatief. Creatief in de activiteiten die ze doet maar ook creatief in oplossingen vinden en aandacht verdelen. Ze is zorgzaam en ziet het positief en humoristisch in


Romana en Ferdy

onze gastouder voor onze zoon Trevor, super prettige ervaringen met Angelina, ze is gastvrij , flexibel, staat open en kijkt naar structuur die wij thuis hanteren en speelt daar in mee, en ons via foto's film op de hoogte houd ;) liefs Trevor en ouders.


Lianne

Mijn kinderen waren dol op Angelina, jammer dat ze niet mee kon verhuizen. Consequent, eerlijk, betrokken, verzorgend en heel flexibel zo heb ik de opvang door Angelina ervaren. Een aanrader!


Melissa & Marien

Angelina is heel vrolijk, enthousiast en spontaan! Mijn kinderen vinden het bij haar ontzettend gezellig! Mijn zoontje van 4 jaar gevraagd wat hij van Angelina vindt: "Ze is heel lief! En samen dansen en liedjes te zingen is leuk!"


Harold & Corina

Angelina is een enthousiaste, eerlijke en spontane meid, waarmee wij als ouders en onze kinderen meteen een klik hadden. Ze is erg flexibel en het voelde niet alleen als vertrouwd, het werd ook vertrouwd. Wanneer ze er was dan ging je echt zonder zorgen de deur uit. Een aanrader.


Nico & Bianca

Met heel veel plezier Angelina als oppas gehad bij ons aan huis. Altijd vrolijk en lief voor ons zoontje geweest. Ondernemend, echt kijkend naar het kind. Prettig in de communicatie, staat open voor overleg, en past zich prima aan naar de wensen van ons als ouders. Kortom: ideale gastouder!

Opleidingen


Ervaringen