Fatima

zaandam | 43 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Ik heb veel aandacht voor ouders en kinderen.

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Fatima


  • zaandam, wijk poelenburg
  • 43 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Fatima:

Ik ben een moeder van 3 kinderen.

Ik ontbijt s'morgens samen met de kindjes. Om 10:00 een crackertjes eten, tussendoor even spelen, ik lees vaak een boekje voor en ook voor de baby'tje lees ik een boekje voor. s' middags lunchen we samen en daarna doen sommige kinderen een middagdutje. Als de kinderen wakker zijn dan eten we een fruithapje samen met de kindjes die van school komen, we zingen allemaal leuke kinderliedjes. Om 16:00 eten we een koekje en daarna vrij spelen tot de ouders komen. Met mooi weer ga ik graag met de kindjes naar buiten.

zaandam

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,25 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Meredith

Bij Fatima als gastouder hebben wij het heel erg naar ons zin. Persoonlijk vindt ik haar een heel goeie gastouder en mij zoontje gaat er graag heen. Met de rest van de familie kan hij het ook heel goed vinden en vindt het altijd leuk om met ze te spelen.


Fam. De Gooijer

Fatima is een super lieve gastouder de kinderen gaan graag naar tante Fatima toe. Ze doet leuke activiteiten met de kinderen, je kan altijd bij haar terecht ze is heel flexibel. Ze heeft veel ervaring. Haar gezin is geweldig onze kinderen voelen zich er thuis. Heel gastvrij. Een super gastouder


Devyta

Fatima is een super lieve, zorgzame en ervaren gastouder. Mijn kinderen zijn dol op tante Fatima. Je merkt en ziet heel erg dat ze liefdevol met de kinderen omgaat. Niet alleen Fatima, maar haar gezin ook. Ze doet haar werk met liefde. Mijn kinderen zijn graag bij haar.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 4 jaar ervaring als gastouder