Carlijn

zevenaar | 36 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber samenspel
Hoofdkantoor

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Carlijn


  • zevenaar
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Carlijn:

Carlijn is erg zorgzaam en meegaand

Ik vang dagelijks met heel veel liefde, rust en regelmaat kindjes op binnen mijn opvang, waar ze in hun eigen tempo en veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Ik vind respect voor andere, voor hun eigen autonomie en dieren erg belangrijk, kinderen mogen hier in groeien en leren. Ik laat kinderen vrij in hun spel en biedt verschillende activiteiten aan zoals Kiki, uitstapjes, kinderen van school brengen en ophalen, dierenpark, boodschapjes, speeltuimtjes en nog veel meer.

zevenaar

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,30 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Beschikbaarheid


Recensies van ouders


Nicole

Carlijn is iemand die veel onderneemt met de kinderen is ontzettend lief en leuk met ze maar, ook consequent en ze heeft duidelijke regels, of te wel een duidelijke structuur. Mijn dochters vinden het helemaal geweldig bij Carlijn zeker als ze op pad gaan met de walking wagon binnen Zevenaar.


Deborah

Carlijn maakt gebruik van Kiki enorm leuk en leerzaam zo merk ik aan de oudste Laeela dat ze al veel dingen weet wat ze bij Carlijn geleerd heeft. Carlijn is een echte aanrader ze denkt mee is erg flexibel en staat altijd klaar voor een praatje. Ze is geduldig behulpzaam en lief voor de kinderen.


peter hamers

Carlijn is een gastouder die zich met passie inzet voor het ontwikkelen van de kinderen die aan haar zijn toevertrouwd. Door de vele jaren die ze als gastouder werkzaam is, en door zich continu te ontwikkelen (cursussen). Is Carlijn een gastouder die de fijne kneepjes van het vak ten volle beheerst.


Remco

Carlijn is een zorgzaam, lief, betrouwbaar en consequente gastouder en mijn vrouw. ze is al meer dan 8 jaar gastouder en doet dat nog steeds met plezier. Carlijn ontwikkeld zich door middel van workshops en cursussen vanuit diverse organisaties het hele jaar door.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 10 jaar ervaring als gastouder