Susanne

zoetermeer | 39 jr

Buitenmens Spelletjesliefhebber Verzorgend en knuffelen/liefde geven

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Susanne


  • zoetermeer, wijk noordhove
  • 39 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Susanne:

Open, eerlijk en betrouwbaar!

Ik heb erg veel ervaring in zowel de kinderopvang als als gastouder en ben in het bezit van alle benodigde diploma's. Ik laat de kinderen vooral lekker kind zijn, later op school moeten ze al genoeg. Uiteraard bied ik wel structuur en zijn er regels. Wat ik verder belangrijk vind is rust, regelmaat, duidelijkheid, hygiëne, open- en eerlijkheid naar de ouders toe en de kinderen een gezellige en veilige omgeving bieden waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

zoetermeer

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Fatima

Super tevreden met Susanne als Gastouder. Vanaf de eerste dag me zoontje met alle vertrouwen achtergelaten. Communicatie is op top. Ik ben als moeder zeer tevreden en super blij met Susanne.


Corienne en Bram

Onze zoon komt sinds een tijdje 2 dagen in de week bij Susanne. Susanne is een vrolijke en spontane dame. Ze gaat mee in onze manier van opvoeden en geeft ons ook tips waar we veel aan hebben. We hebben goed contact met elkaar en ik kan mijn zoon met veel vertrouwen bij haar brengen!


Amanda en Jorian

Onze dochter ging altijd met veel plezier spelen bij Susanne, Spelen met andere kindjes en met mooi weer lekker buiten spelen. Af en toe kreeg ik een foto opgestuurd, en dan wist ik dat t goed met haar ging!


Jolanda en Teun

Onze meisjes (3 jaar en bijna 1 jaar) gaan graag spelen bij Susanne en haar kindjes. Ik kan ze met een gerust hart achter laten bij Susanne. We vinden het ook erg fijn dat de uren flexibel zijn en dat het altijd mogelijk is om te komen voeden.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 12 jaar ervaring als gastouder