Ellen

zwolle | 51 jr

Creatief Sportief Buitenmens

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ellen


  • zwolle
  • 51 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Ellen:

Sociaal, empathisch, in voor grapjes, vrolijk.

Ik geef bijna 10 jaar opvang aan huis en ik vind dit werk nog steeds erg fijn. De onbevangenheid van kinderen en dat ze (bijna) alles voor de eerste keer meemaken en ervaringen opdoen, is mooi om daar een steentje aan mee te mogen dragen.

zwolle

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 5,90 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Esther

We hebben hele fijne herinneringen aan Ellen. Wat een lief geduldig mens! Het is een warm, gezellig huis, waar gebakken wordt, heel veel geknutseld en buiten gespeeld. Onze kinderen van nu 7 en 10 praten nog regelmatig over haar. Als je een gastouder zoekt vind je geen betere dan zij!


Willemien

Ellen is sinds ongeveer vier jaar onze gastouder. We zijn nog steeds zo blij met Ellen als gastouder. Ellen is allereerst liefdevol en geduldig naar de kinderen. Ze biedt een veilige en stimulerende omgeving en biedt leuke activiteiten aan. Ellen voelt als een tweede thuis voor de kinderen!!


Ella

Ellen is een erg lieve en zorgzame gastouder. Samen spelen, knutselen, dansen, zingen, buitenspelen, alles komt voorbij en doet ze samen vol passie met de kinderen. Ellen sluit aan bij de talenten en behoeften van het kind en is fijn in contact met ons als ouders. Wij zijn heel blij met Ellen.


Riëtte

Wij kennen Ellen nu al 6 jaar. Eerst is onze dochter bij Ellen geweest en nu onze zoon. We zijn zo blij met Ellen! De kinderen gaan er altijd met heel veel plezier naar toe. Je kunt merken dat Ellen heel gek is met de kinderen. Ze gaat leuk met ze om en ze is heel ondernemend.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 9 jaar ervaring als gastouder