Open huis Gastouderopvang op zaterdag 20 mei 2017

11/04/2017

Op zaterdag 20 mei aanstaande organiseert Gastouderbureau ViaViela haar jaarlijkse Open huis Gastouderopvang. Professionele gastouders door heel Nederland openen tussen 10.00 en 14.00 uur hun deuren voor ouders die op zoek zijn naar kleinschalige kinderopvang in huis. Het is een laagdrempelige en leuke manier om kennis te maken met een gastouder.

Maak kennis met gastouderopvang!
Ben je jezelf aan het oriƫnteren op kinderopvang en wil je graag onderzoeken of gastouderopvang iets voor jouw kind is? Je bent van harte welkom om de opvanglocatie te bekijken en vragen te stellen!

Onze deelnemende gastouders presenteren zich op onze matchingwebsite Oppas.nl. Klik hier voor een overzicht van deelnemende gastouders bij jou in de buurt.

Over Oppas.nl
Oppas.nl is de matchingwebsite van gastouderbureau ViaViela. Op deze website presenteren gastouders zichzelf via hun persoonlijke profielpagina. Op iedere profielpagina kun je lezen en zien hoe de kinderopvang er uitziet en ook op welke dagen de gastouder nog beschikbaar is. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Oppas.nl.