Maak kans op je eigen Victor Veilig pop!

16/05/2017

Lekker buitenspelen met je (opvang)kind in een veilige wijk, dat willen we allemaal! Daarom geeft Gastouderbureau ViaViela 10 Victor Veilig poppen weg!

Maak kans op je eigen Victor Veilig pop voor in jouw wijk!
Bewegen is gezond en in deze periode van het jaar gaan we weer massaal naar buiten. Is jouw wijk veilig genoeg om buiten te spelen of kan deze wel een Victor Veilig pop gebruiken?! Met dit opvallende kunststof mannetje kun je een plaats markeren waar kinderen uit jouw wijk spelen. Het uitgestoken vlaggetje van Victor Veilig waarschuwt automobilisten, motorrijders en bromfietsers dat op die plaats plotseling spelende kinderen kunnen opduiken.

Geef via onze Facebookpagina aan waarom jouw wijk een Victor Veilig pop verdient en maak kans op 1 van de 10 poppen! Doe dit uiterlijk zondag 28 mei. De winnaars worden bekendgemaakt op dinsdag 30 mei en ontvangen van ons persoonlijk bericht.