Nieuws

Groeiend ViaViela zet vol in op werving franchisenemers

Gastouderbureau ViaViela heeft flinke groeiplannen. Zo wil de grootste speler op het gebied van gastouderopvang haar franchisenetwerk de komende jaren verder uit te breiden met minstens tien nieuwe franchisenemers. Om deze ambitie te verwezenlijken, voegde ViaViela onlangs een recruiter aan het team toe. Zij gaat actief op zoek naar enthousiaste ondernemers met een voorliefde voor de kinderopvangbranche.

Zelfs een coronacrisis weet de vraag naar gastouderopvang niet te stoppen: het aantal ouders dat kiest voor deze vorm van kinderopvang groeit nog steeds. De kleinschalige en flexibele opvang biedt ruimte voor rust en persoonlijke aandacht. Verder spelen thema’s zoals kindontwikkeling, natuur en een gezonde leefstijl een belangrijke rol. Veel ouders en gastouders vinden elkaar op viaviela.nl. Lokale franchisenemers verzorgen vervolgens de persoonlijke bemiddeling en begeleiding. Hierbij worden zij op alle fronten gefaciliteerd door ViaViela. Momenteel zijn meer dan vijftig ondernemers aangesloten bij het landelijke franchisenetwerk. Dit aantal breidt ViaViela dit jaar het liefst met zo’n 20% uit.

 

Op zoek naar ondernemers met de ViaViela-spirit

Om proactief in te kunnen zetten op de gewenste uitbreiding, is recruiter Daniëlle van den Boom aangetrokken. Zij weet precies welk type ondernemer past bij ViaViela. Daniëlle: “Franchisenemers bij ViaViela zijn bruisende persoonlijkheden met een passie voor het maken van de juiste match. Ze zijn communicatief vaardig, daadkrachtig en deskundig; namens ViaViela dragen zij tenslotte de verantwoordelijkheid voor het welzijn van een grote groep kinderen. Onze franchisenemers komen vaak niet uit de kinderopvang. Maar uit andere branches waarin bemiddeling centraal staat, zoals de uitzendbranche. De benodigde kennis op het gebied van gastouderopvang brengen wij hen bij tijdens een uitgebreid inwerktraject.”

 

Ondernemen?

Op dit moment biedt ViaViela franchisemogelijkheden in zo’n zestien regio’s in Nederland. Wil je meer weten over ondernemen met ViaViela, kijk dan op viaviela.nl of bel of app met recruiter Daniëlle van den Boom, 06-23293812.