Nieuws

Ouders en gastouders Flexmoeders.nl en Mr Nosey met ViaViela verzekerd van kwaliteit

Diverse bureaus haken hier gretig op in en bieden hoge kortingen voor de snelle beslisser. Natuurlijk wilt u alles zo snel mogelijk geregeld hebben, maar laat u niet verleiden tot een overhaaste overstap. De kans bestaat dat u van de regen in de drup komt.


ViaViela bewust geselecteerd

ViaViela heeft veelvuldig contact met de eigenaar van Flexmoeders.nl/Mr Nosey en de curator en is door hen geselecteerd als meest geschikte partij om naar over te stappen. Samen zorgen wij ervoor dat uw overstap zorgvuldig wordt geregeld. Daarbij spannen we ons in om u zoveel mogelijk rompslomp uit handen te nemen.

U heeft vrije keus

We benadrukken dat overstappen naar ViaViela niet verplicht is. In diverse media wordt deze suggestie wel gewekt. U mag zich echter aansluiten bij een gastouderbureau van uw keuze.

Betalingen over de maand juli veiliggesteld

We kunnen u inmiddels geruststellen over uw betaling van de maand juli. De curator heeft toestemming gekregen om uw betaling van de gastoudervergoeding en de bureauvergoeding over de maand juli via een aparte rekening van ViaViela te laten lopen. De curator bericht u per mail hoe dit in zijn werk gaat. LET OP: dit geldt niet voor de ouders die de kinderopvangtoeslag laten storten op de rekening van Flexmoeders.nl/Mr Nosey.

Gemakkelijk vergelijken

U ontvangt eveneens van de curator per mail een samenvatting van het contract dat u heeft bij Flexmoeders.nl of Mr Nosey. Daarmee kunt u in een oogopslag zien wat een overstap naar ViaViela voor u betekent ten opzichte van uw situatie bij uw huidige gastouderbureau.

Wij houden u op de hoogte

Wij hopen u met dit bericht te hebben gerustgesteld. Nieuwe ontwikkelingen zullen wij direct bekend maken per e-mail of op de websites van ViaViela, Flexmoeders.nl en Mr Nosey.

Antwoord op uw vragen

In de tussentijd kunt u met uw vragen contact opnemen met de medewerkers van de ViaViela Klantenservice. Zij helpen u graag verder. Tel. 0499 - 201 095 of mail naar klantenservice@viaviela.nl.

Zie ook:

Het laatste nieuws van Mr Nosey

Het laatste nieuws van Flexmoeders.nl