Nieuws

Vier handen op één buik

Spanning

Mails met alle uitleg en slapeloze nachten volgden.  Wat moet ik aan, weet ik wel wat ik moet zeggen, hoe hou ik mijn handen, dit alles ging door mijn hoofd.  Het is 15 mei half 11 en de bel gaat, regisseur en filmploeg staan voor de deur, de spanning loopt op maar al snel weten ze me gerust te stellen. Om half 12 arriveert Angela Groothuizen de bekende moeder, wat een lief mens is dat!  Met de ouders, Amy en Björn en hun kindje James maak ik pas kennis tijdens het filmen.

We gaan aan de slag, en overal wordt gefilmd. Gelukkig zakken de zenuwen eigenlijk heel snel. Het was wel een lange dag, ze hebben wel 5 uur gefilmd. Maar het was een hele gave ervaring om eens van deze kant mee te maken.

Na het filmen was het wachten, lang wachten. 14 September was het zover en wat is het een mooie aflevering geworden waar ik een klein deel van uit mocht maken. Met James gaat het super goed, hij is al een paar maanden bij mij in de opvang, wat een heerlijk vrolijk mannetje! En wat ben ik trots op Amy en Björn wat doen zij het goed als ouders!'

Trots
Wij sluiten ons helemaal aan bij Kim, wat een mooie aflevering is het geworden. En wat komen alle voordelen van gastouderopvang goed naar voren! Ook Amy laat ons weten dat ze nog steeds ontzettend blij is met Kim als gastouder.