Nieuws

ViaViela geeft foto cadeau op Negenmaandenbeurs

 

Op een beurs waar (aanstaande) ouders op zoek gaan naar het beste voor hun kind mag goede informatie over kinderopvang niet ontbreken. Binnen de kinderopvang is gastouderopvang de meest kleinschalige, huiselijke vorm van opvang. Directeur Hubèr Agterberg van gastouderbureau ViaViela vertelt wat gastouderopvang zo bijzonder maakt. ‘Ouders kiezen met een gastouder voor een vaste opvangprofessional. Diegene waar jij als ouder een goed gevoel bij hebt, verzorgt de opvang, altijd. Je gastouder wordt daarmee een vertrouwd gezicht, voor jou én voor jouw kind. Dat voelt, zeker voor hele jonge kinderen die zelf nog niets onder woorden kunnen brengen, veilig en vertrouwd. Daarnaast betekent gastouderopvang ook flexibele opvang. Flexibel qua breng- en haaltijden, en flexibel in het feit dat een gastouder ruimte biedt voor de persoonlijke opvoedwensen van ouders.’

Speciaal fotocadeau
Dit jaar staat ViaViela op de Negenmaandenbeurs met een bijzondere actie. Het (aanstaande) ouderschap is voor veel jonge ouders een unieke tijd. Dat vraagt om een leuke, mooie of hilarische herinnering. Daarom worden ouders bij de ViaViela stand op een onvergetelijke manier op de foto gezet! Deze foto is meteen te downloaden en te delen via social media. Natuurlijk kunnen ouders daarnaast ook bij de ViaViela stand terecht voor alle informatie rondom gastouderopvang en de matchingwebsite Oppas.nl.

Kom ook naar de Negenmaandenbeurs en bezoek ViaViela.
Het (aanstaande) ouderschap is een bijzondere tijd die je je altijd wilt blijven herinneren. Bij gastouderbureau ViaViela begrijpen we dat. Kom daarom tijdens de Negenmaandenbeurs van 24 februari t/m 28 februari 2016 naar onze stand (08.541) in hal 8 in de Amsterdam RAI, en laat een unieke foto van je maken!

Openingstijden van de beurs
Woensdag 24 februari van 11.00 tot 18.00 uur
Donderdag 25 februari van 11.00 tot 22.00 uur
Vrijdag 26 februari van 11.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 27 februari van 11.00 tot 18.00 uur
Zondag 28 februari van 11.00 tot 18.00 uur