Nieuws

ViaViela is maatjes met Schoenmaatjes

Als gastouderbureau met meer dan 55 vestigingen hebben we in de afgelopen jaren een groeiende voorraad aan marketingmaterialen opgebouwd. Mooie materialen maar niet langer bruikbaar voor ViaViela. Toch wilden we ze niet zomaar wegdoen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goede bestemming voor deze spullen met als doel om er zoveel mogelijk kinderen blij mee te maken.

Edukans Schoenmaatjes
Al snel kwamen we uit bij de actie Schoenmaatjes van Edukans. Tijdens de actie Schoenmaatjes die ieder jaar loopt van september tot en met december kunnen alle kinderen in Nederland schoenendozen vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Scholen, BSO’s, kerken, verenigingen maar ook organisaties zoals ViaViela kunnen hier aan meedoen. Samen zorgen we dat er zoveel mogelijk schoenendozen gevuld worden.

Een onvergetelijk cadeau
Deze worden vervolgens uitgedeeld aan kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra over de hele wereld. Een gewone schoenendoos verandert hiermee in een onvergetelijk cadeau. Edukans geeft aan heel blij te zijn met de verschillende spullen, ‘het is prachtig materiaal en heel goed bruikbaar voor onze actie’. Vanuit ViaViela wensen we Edukans veel succes met de actie Schoenmaatjes 2014!

Wil jij thuis met je gastkinderen ook meedoen met Schoenmaatjes?

Kijk dan hier en meld je aan