Nieuwe website ViaViela

ViaViela lanceert nieuwe website

Gastouderbureau ViaViela heeft haar website Viaviela.nl aangepakt en het resultaat daarvan onlangs met succes gelanceerd. Viaviela.nl is qua uiterlijk opgefrist en biedt nog meer informatie over de ins en outs van nanny- en gastouderopvang. Ook is er de quickscan, een rekenhulp die de kosten voor een gastouder of kinderdagverblijf eenvoudig met elkaar vergelijkt. Bovendien kunnen ouders vanaf nu direct via Viaviela.nl op zoek naar een gastouder of nanny.

Voor ouders

De belangrijkste vernieuwing op de site is de mogelijkheid voor ouders om te zoeken naar gastouders in de buurt. Viaviela.nl biedt ouders toegang tot het grootste gratis netwerk van erkende gastouders in Nederland. Ouders kunnen op basis van hun persoonlijke opvangbehoefte op zoek naar de gastouder die hier het beste bij past. Bovendien kunnen ze met de rekenhulp de kosten voor een gastouder of kinderdagverblijf direct met elkaar vergelijken.

Voor gastouders

Gastouders die een mogelijke match kunnen zijn, presenteren zichzelf aan ouders via een persoonlijke profielpagina. En is er een match op papier, dan volgt er natuurlijk een persoonlijke kennismaking om te zien of het echt klikt!

Waarom een nieuwe website?

Hubèr Agterberg (directeur-eigenaar van ViaViela) over de metamorfose die Viaviela.nl heeft ondergaan: “ViaViela heeft zich de afgelopen jaren op verschillende fronten ontwikkeld. Zo hebben we onze complete administratie in een nieuw systeem gegoten, is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld en zijn we heel gericht aan de slag gegaan met het continu scholen van gastouders. Het geven van bekendheid aan gastouderopvang en het actief matchen van ouders en gastouders doen we al sinds we bestaan, maar met de nieuwe website komt alles voor het eerst echt samen. Of je nu meer wilt weten over het vak van gastouder, wilt inloggen op je persoonlijke pagina bij ViaViela of op zoek bent naar een nanny, je vindt het vanaf nu allemaal terug op Viaviela.nl.”