Nieuws

ViaViela regio Haarlem is van start!

 

Natasja de Vries: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik namens ViaViela ouders en gastouders mag begeleiden in kinderopvang op maat. Gastouderopvang is flexibele opvang, dat is prettig als je in wisselende diensten werkt of als je werkdag een half uurtje uitloopt. Bovendien kiezen ouders met een gastouder bewust voor opvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Dit maakt dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen én volop de aandacht krijgen die ze verdienen.’

Missie: gastouderopvang op de kaart

Natasja, zelf moeder van 3 kinderen, weet uit ervaring hoe belangrijk goede opvang is. ‘Toen ik een aantal jaren geleden voor de keuze van mijn kinderopvang stond, wist ik niet van het bestaan van gastouderopvang. Jammer want ik had hier zeker voor gekozen, vooral omdat het een vorm van kinderopvang is waar je als ouder echt invloed op hebt. Je kiest zelf de gastouder waar je een goed gevoel bij hebt en er is veel ruimte voor persoonlijke opvangwensen. Bovendien leert je gastouder jouw kind goed ‘lezen’ en dat is erg fijn, zeker wanneer je kindje nog te klein is om zelf te kunnen zeggen hoe het zich voelt.

Om ervoor te zorgen dat ouders van nu weten dat ze een keuze in kinderopvang hebben, is het mijn missie om gastouderopvang in de regio Haarlem op de kaart te zetten!

Lees hier meer over ViaViela regio Haarlem.