Tip van ViaViela

Joyce

emmen | 53 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Joyce


  • emmen, wijk rietlanden
  • 53 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Joyce:

betrouwbaar, lief en zorgzaam, rechtvaardig

Ik ben gastouder geworden omdat ik enorm geniet van de spontaniteit en de energie van kinderen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen leren samen te spelen en daarbij rekening houden met een ander, maar daarnaast ook zelfstandig kunnen spelen. Van mijn lieve voormalige oppasgezinnen heb ik veel spelmateriaal gekregen(en natuurlijk ook gekocht), waardoor ik dat mogelijk kan maken. Ik hou natuurlijk ook van voorlezen, spelletjes doen, knutselen, luisteren naar hun verhalen of kletspraat en vooral veel gekkigheid!

emmen

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: nader overeen te komen
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Melanie

Leuke, betrouwbare gastouder. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Het speelgoed sluit goed aan bij de ontwikkeling van het kind. Er wordt veel buiten gespeeld en er worden leuke dingen geknutseld. Kindjes kunnen hun eigen slaapritme houden omdat er geen kinderen van school hoeven worden gehaald.


Jaike

Gastouder Joyce is geweldig voor onze kinderen! Haar open communicatie, zorgzaamheid en actieve betrokkenheid in de ontwikkeling van onze kinderen is onbetaalbaar. Ze biedt hen een eigen kamertje met een comfortabel bedje, waardoor we met een gerust hart kunnen werken. Sterk aanbevolen!


Linda

Joyce is een gastouder die heel erg behulpzaam is, ze is duidelijk, en ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze wil je in alles graag helpen en denkt graag met je mee. Dit wordt als zeer prettig ervaren. Je kunt je kinderen met een gerust hart achter laten wat een fijn gevoel geeft!


Sera Hoekstra-Kılıçdaroğlu

Zoekende ouders opgelet! Zoek niet verder! Wil je veel over de ontwikkeling van je kind(eren) te weten te komen op de dagen dat je aan het werk bent? Dan ben je bij het juiste adres bij Joyce. Deskundig en eerlijk advies, meedenkende gastouder en een betrouwbare gastouder.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 24 jaar ervaring als gastouder