Tip van ViaViela

Mandy

's-hertogenbosch | 36 jr

Creatief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mandy


  • 's-hertogenbosch
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Mandy:

Ik ben zorgzaam en geduldig.

Ik vind het heerlijk om met kindjes te werken en houd van de gezelligheid van kindjes (in huis). Ik ben zelf moeder van 2 kindjes van 3 en 4 jaar. Ik vind het belangrijk dat je kindjes zich thuis en op hun gemak voelen bij mij. Ik vind naar buiten gaan heel belangrijk en als het weer mee zit gaan we dat ook elke dag doen, lekker wandelen, naar een speeltuin of naar de diertjes. Ik houd ook van knutselen, boekjes (voor)lezen, liedjes luisteren en zingen. Ik kijk naar het behoefte van het kind.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,30 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Eline

Wanneer het kindje ‘s morgens gebracht wordt dan wordt deze altijd vrolijk, enthousiast en met open armen door Mandy ontvangen. En net zo vrolijk is je kind zelf ook na een dagje spelen. Mandy is een super lieve, en geduldige gastouder die ook altijd met je mee denkt. Ik gun ieder kind een Mandy!


Mark

Wij hebben Mandy leren kennen als een hele lieve gastouder voor onze zoon. Ze denkt graag mee, is geduldig en behulpzaam. Daarnaast is ze flexibel in tijden en dergelijke. Onze zoon gaat er elke keer vrolijk weer weg. Wij zouden haar zeker aanraden als gastouder.


Linda

Een fijne sfeer, zeer flexibel en altijd vrolijk, positief en meedenkend. Dat omschrijft Mandy als gastouder het beste. Inmiddels komen wij al 4 jaar bij Mandy en beide kinderen zijn altijd enthousiast als ze mogen gaan en relaxed als ze opgehaald worden. Ik kan me geen betere gastouder wensen.

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 5 jaar ervaring als gastouder