Merveille

leiden | 36 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Veelzijdig

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Merveille


  • leiden
  • 36 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Merveille:

Een open persoon met een dosis energie

Ik ben moeder van 4 kinderen. 2 Jongens en 2 meisjes . Het bijdragen aan de zorg, groei en ontwikkeling van kinderen geeft mij veel voldoening. Doe ik dan ook met liefde en plezier. Daarom bied ik mij aan als gastouder. Mijn opvang bied ik in een huiselijke sfeer, waar de kinderen zichzelf kunnen zijn. Wij hebben een grote tuin en in de buurt is er veel groen, speeltuintjes en een kinderboerderijtje. Volgens een vaste schema bied ik activiteiten aan die verschillende motorieken van de kinderen stimuleren. Opvang voor avond/weekenden in overleg

leiden

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,35 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Roosmarijn van Lint en Guus Zwetsloot

Merveille is een heel prettige, betrokken gastouder. Ze is enorm flexibel en biedt een levendige en warme opvangplek. Met passie en visie zorgt zij voor de kinderen. Merveille heeft ons meerdere keren uit de brand geholpen wanneer we opvang nodig hadden. Haar eigen kids zijn ook erg leuk!


Vanessa

Merveille was een leuke en goede vervangende opvang toen onze eigen gastouder er mee stopte. M'n 2 meisjes vonden het erg leuk bij haar en gingen met veel plezier naar haar toe. Ze doet veel met de kinderen en gaat veel naar buiten met ze.


Jennifer

Mirveille (voor ons inmiddels tante Mimi) heeft een warme persoonlijkheid en denkt altijd mee. Mijn zoon Rivelino is erg snel aan haar gehecht en lacht meteen bij binnenkomst. Ze houdt me ook op de hoogte en is bezig met de ontwikkeling.


Miriam

Merveille was voor onze zoon een fijne vervangende gastouder. Ze deed erg haar best om hem zich thuis te laten voelen. Met succes, hij ging met plezier naar haar toe. Er is een tuin en ze ging ook buiten de tuin met hem. Fijn!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 2 jaar ervaring als gastouder