Mariëtte

oegstgeest | 55 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Mariëtte


  • oegstgeest, wijk morsebel
  • 55 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Mariëtte :

Vrolijke en creatieve en zorgzame gastouder

Ik ben Mariëtte, gastouder in Oegstgeest. Na jaren in de kinderopvang gewerkt te hebben heb ik ervoor gekozen om kindjes bij mij thuis op te vangen. Omdat dit kleinschalig en huiselijk is waardoor ik ieder kindje de aandacht en liefde kan geven die het verdient en nodig heeft. Mijn visie is rust, reinheid en regelmaat. Verzorging en zorg staan voorop, maar natuurlijk maken we ook plezier en spelen we samen zijn we creatief en gaan we ook lekker naar buiten.

oegstgeest

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,75 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


JvS

Mariette is meer dan een gastouder voor onze kleine! ze is lief, attent en flexibel met afspreken. Er heerst een fijne sfeer, rust en regelmaat. Onze kleine gaat graag naar haar toe, een fijne en veilig tweede huis. Er is veel aandacht voor de kleintjes en er worden vaak leuke knutselwerkjes gemaakt


Tess en Robin

Al bijna twee jaar komt onze dochter nu bij Mariëtte. Vanaf dag 1 voelt het voor ons als een tweede thuis. Het is een vertrouwde, huiselijke plek waar een hele liefdevolle, rustige en fijne sfeer wordt gecreëerd samen met Mario. Mariëtte is veel meer dan een gastouder en we zijn super blij met haar!


Jasper & Hanneke

Al bijna 2 gaat ons zoontje Joep met veel plezier naar Mariëtte. Wij zijn erg blij met haar als gastouder. Ze heeft een huiselijke sfeer gecreëerd en Mariëtte en Mario geven veel liefde aan de kinderen. Ze werkt met leuke thema’s en rond de feestdagen worden er leuke dingen georganiseerd.


Shannon

Mariëtte is een fantastische gastouder. Ze heeft 1,5 jaar met zoveel liefde voor ons zoontje gezorgd. De kinderopvang was wat veel en druk voor hem. Maar toen we bij Mariëtte kwamen voelde hij zich al gauw veilig en op zijn gemak. En hele fijne huiselijke sfeer. Kortom, Mariëtte is een echte topper!


Nina

Mariette heeft 1,5 jaar voor onze dochter gezorgd en dat heeft ze echt geweldig gedaan. We hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen. Met veel liefde en toewijding zorgt ze voor de kindjes. Fijne huiselijke sfeer, liefdevolle persoonlijke aandacht, de leukste knutsels. Een aanrader!

Opleidingen


Ervaringen


  • Ongeveer 28 jaar ervaring als gastouder