Ilhaam

tilburg | 29 jr

Creatief Sportief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Ilhaam


  • tilburg
  • 29 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • ViaViela Vakopleiding

Ilhaam:

vrolijk zorgzaam en ben gek op kinderen

Ik bied graag opvang aan zodat ouders met een gerust hart aan werk kunnen Altijd al heb ik met veel plezier met kinderen gewerkt en gastouder zijn is een droom voor mij. Belangrijks bij mij in de opvang is dat kinderen lekker kunnen spelen en spelenderwijs leren om ze zo een voorsprong te kunnen geven in de toekomst.

tilburg

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,90 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Jamaine

Wat een lief, zorgzame gastouder. Ik kan met een gerust hart mijn dochtertje bij haar achterlaten. Ze gaat ook met veel plezier naar tante Ilhaam.


Amnah

Ilhaam heeft een echte gouden hart. Ik ben héél blij dat mijn baby bij haar opvang heeft. Mijn baby mag haar en voelt zich veilig bij haar en ik als ouder voel me ook veilig bij Ilhaam. Ze houd echt van kinderen, is oprecht met hun, behandeld mijn kind en de anderen als haar eigen. Beste gastouder!


Emanuela

Ilhaam is een hele betrouwbare Gastouder, ze is erg zorgzaam en heeft een hele lieve uitstraling. Communicatie is top zowel met mij als mijn man. Overlegt eigenlijk altijd alles en geeft altijd een korte overdracht over hoe het gegaan is. Stuurt altijd foto’s wat ik zelf heel fijn vind. Geweldig!


Bartosz

We zijn blij met de zorg. Mijn zoon voelt zich daar goed. Hij heeft veel geleerd en leert nog steeds. Ik beveel haar zorg van harte aan.


Ana

Ilhaam is one of the most wonderful woman that I know. The way that she treat the baby’s and the children is incredible. My son loves her. She makes him laugh so much and you can see by his behavior that he is really happy when he is with her. We thank her how much she respect our wishes as parents.


Eliska

Ilhaam is a very friendly gastouder. She opens the door with a big smile every morning my daughter goes to her. The kids enjoy a lot of fun with her during the day and she shares all of that through photos with the parents!


Susanna

Vanuit het diepste van me hart ben ik heel erg blij met Ilhaam als gastouder. Als ik mijn kind heb afgezet vrees ik voor niks. Er wordt heel goed gezorgd voor mijn kleine en dat kun je ook zien aan de manier hoe mijn kindje is tegen haar. Ze wordt helemaal blij van Ilhaam


Enis & Adrianna

Ilham is super lief en zorgzaam in de omgang met de kindjes. Ze staat altijd klaar voor vragen maar ook geeft ze pro actieve feedback over onze dochter hoe de dag is verlopen. Onze dochter vindt het super leuk bij Ilham, ze voelt zich op haar gemak en dat doet ons ouders ook goed.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan een jaar ervaring als gastouder