Jessica

purmerend | 44 jr

Creatief Buitenmens Spelletjesliefhebber

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Jessica


  • purmerend
  • 44 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder

Jessica:

Ik ben jessica moeder van 3 kinderen 19, 17 en 12

Ik ben gastouder geworden omdat mijn eigen kids een stuk groter nu zijn en ik het altijd leuk vind om die kleintjes om me heen te hebben. Mijn dag ziet er als volgt een beetje uit. Ochtend binnenkomst, 10 u fruit, slapen en of spelen. 12 u broodje spelen en of slapen. 3uur koekje slapen of spelen. Ook hou ik van knutselen en komen we elke dag buiten. Rust en regelmaat vind ik erg belangrijk op de dag

purmerend

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 7,00 per kind
  • Vaste opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Patricia

Mijn jongens gaan/gingen (de Oudste niet meer) met heel veel plezier naar Jessica. in een huiselijke sfeer is er genoeg te doen. knutselen, spelen en hondje Lola uitlaten en buiten spelen. niks is te gek. en zonder knuffels van haar maar ook zeker van haar eigen kinderen kunnen we niet naar huis.


Mariska

Een hele fijne plek waar ik mijn zoon met een gerust hart achterlaat. Als ik even wou weten hoe het ging, kreeg ik direct een fotootje. Mijn zoon gaat hier met plezier heen. Ze denkt mee in oplossingen qua problemen met bijv. slaap en is eerlijk, vriendelijk en onwijs leuk met kinderen!


Tessa Mastenbroek

Onze zoon Mayson komt nu al twee jaar bij Jessica. Eerst nog samen met zijn grote broer Nathan, maar die gaat nu naar school. Mays gaat met ontzettend veel plezier naar de gastouder, elke keer komt hij thuis met een knutseltje of een tekening. Jessica onderneemt super veel met de kinderen. Aanrader!

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 3 jaar ervaring als gastouder