Bernadette

's-hertogenbosch | 65 jr

Creatief Sportief Muzikaal Buitenmens Spelletjesliefhebber Bibliotheek voorleesochtenden doen we ook!

Gastouderbureau ViaViela

Gastouderbureau ViaViela verifieert de kwaliteit van alle aangesloten gastouders op onder meer: Landelijke registratie (LRK) Veilige en rookvrije opvanglocatie Kinder EHBO Diploma's en ervaring Verklaring omtrent het Gedrag

Over Bernadette


  • 's-hertogenbosch, wijk den bosch zuid /vlakbij centrum
  • 65 jaar

Over de opvang


  • Opvang bij: gastouder
  • Icoon Educatief programma

Bernadette:

liefdevolle kinderoppas

Mijn motivatie om gastouder te zijn is dat ik van kinderen houd. Bezig zijn met kinderen zoals knutselen, voorlezen, buiten spelen, naar de kinderboerderij gaan , cupcakes bakken doe ik graag met ze. Daarnaast ga ik in op de behoefte van het kind waarbij rust en regelmaat belangrijk zijn voor ze. Iedere dag werk ik met veel plezier aan een fijne opvang voor ieder kind.

's-hertogenbosch

Tarieven en bijzonderheden


  • Bruto uurtarief: € 6,75 per kind
  • Flexibele opvangdagen
  • . . .

Opvangdagen


Recensies van ouders


Ingrid

Vanaf moment één voelde ons zoontje zich op zijn gemak bij Bernadette. En nog steeds komt hij er met veel plezier. Jammer dat we door verhuizing afscheid moeten nemen. Bernadette heeft echt passie voor haar vak en dat merk je in alles. Echt een heel fijne gastouderopvang.


Marina

Bernadette is een geweldige, gezellige en liefdevolle gastouder. Bernadette helpt altijd om de dagstructuur van je kindje aan te houden en denkt altijd mee voor een oplossing. Kindjes gaan altijd vrolijk en voldaan naar huis naar een dagje bij Bernadette. Van harte aanbevolen!!!


Leonie

"Bernadette is een ervaren, warme gastouder waarbij onze kinderen zich vanaf dag 1 erg thuis voelden. Ze speelden veel (zowel binnen als buiten), knutselden veel en hadden veel plezier met de andere kinderen. Daarnaast was Bernadette altijd erg flexibel als we een keer omhoog zaten"


Irma

Onze dochter is altijd met veel plezier naar Bernadette gegaan. Bernadette is een liefdevolle vrouw met passie voor haar vak en zorgt ervoor dat de kindjes zich veilig en op hun gemak voelen. Wij hebben het contact met Bernadette als heel prettig ervaren.


Sanne

We hebben Jaxx altijd met veel vertrouwen gebracht. Ook naast zijn opvang dagen was Jaxx altijd welkom. Ook last minute heeft Bernadette ons meerdere keren uit de brand geholpen, ze dacht altijd mee en eigenlijk was niks te gek. Jaxx is altijd met veel plezier gegaan. Bernadette is een echte topper!


Joëlle

Ik heb mijn zoon altijd met een fijn gevoel bij Bernadette gebracht. Hij was daar op zijn gemak, voelde zich fijn en ging vrolijk naar huis. Door onze verhuizing naar een andere gemeente moesten we helaas een ander opvangadres zoeken, want ik had mijn zoon graag bij Bernadette willen houden.

Opleidingen


Ervaringen


  • Meer dan 47 jaar ervaring als gastouder