Welkom bij ViaViela

regio Amersfoort, Soest, Veenendaal

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Ardennen 20
3831 EX Leusden
06-15463971
j.vandekamp@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Joyce van de Kamp

Mijn naam is Joyce van de Kamp. Wat leuk dat je op de website van ViaViela bent terechtgekomen! Met veel enthousiasme zal ik je contactpersoon in de regio Amersfoort en Ede/Veenendaal zijn.

Kleinschalig, persoonlijk en huiselijk

Wat ik mooi vind aan gastouderopvang, is dat de gastouder vanwege het kleine aantal kinderen dat zij tegelijk opvangt, echt oog kan hebben voor de eigenheid van jouw kindje(s). Samen met de gastouder kan jouw kindje op zoek gaan naar dat wat hem/haar interesseert, zodat hij of zij zich op dit vlak optimaal kan ontwikkelen.

Je kindje heeft één vertrouwd gezicht en zal in een prettige huiselijke omgeving opgevangen worden. In veel gevallen is jouw kindje ook echt een verlengstuk van het gezin van de gastouder.

Een goede match

Ik heb al jarenlange ervaring in de bemiddelingsbranche opgebouwd. Het komen tot een goede match tussen ouders en vraagouders is wat mijn werk elke dag zo leuk maakt.

Een goede match is belangrijk, aangezien het kindje het naar zijn/haar zin moet hebben. Zo kan het vol vertrouwen de wereld gaan ontdekken en zich al spelenderwijs met de andere kinderen zich ontwikkelen tot een zelfstandig en uniek persoon.

Professionele opvang

Bij ViaViela besteden we veel tijd en energie in de kwaliteit van de gastouder. Zo bieden we nieuwe gastouders een diplomaroute aan en houden we de kennis en kunde van de al bestaande gastouders op peil middels, bijscholing, het aanbieden van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

Ook voldoet de opvanglocatie aan alle gestelde eisen vanuit de wet kinderopvang. Dit alles wordt meerdere malen per jaar getoetst middels evaluatiegesprekken met de gastouder en het afnemen van een risico inventarisatie en evaluatie van de opvanglocatie.

Flexibele opvang, ook financieel

Een bijkomend voordeel van gastouderopvang is dat je alleen voor de uren betaalt die je afspreekt. In overleg met de gastouder spreek je af hoe laat je je kindje(s) komt brengen en ongeveer weer komt ophalen. Ook is er zeker ruimte voor kinderen met speciale behoeftes. Dit kan allemaal persoonlijk met de gastouder besproken en afgestemd worden.

Wil je graag meer weten over gastouderopvang en wat ViaViela hierin voor jou kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en ik vertel je er graag meer over.

Hopelijk spreek ik je snel!

Groeten.

Joyce

Nieuws uit regio Amersfoort, Soest, Veenendaal

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Joyce van de Kamp

Scholingsprogramma

Als gastouder heb je een brede kennis nodig en ben je nooit uitgeleerd. Daarom is er de ViaViela Academie. We bieden verschillende modules met verschillende thema's aan die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Bekijk het programma 2023 >

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela in regio Amersfoort voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 124401442.

Bekijk ViaViela in regio Amersfoort, Soest, Veenendaal in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amersfoort, Soest, Veenendaal en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.