Welkom bij ViaViela

regio Amersfoort, Soest, Veenendaal

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Europaplein 1
5684 ZC Best
06-12675123
regioamersfoort@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Marianne Nijhof

Ben jij op zoek naar de beste opvang voor je kind(eren)? Wij verzorgen de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Amersfoort,  Soest, Veenendaal en omstreken. Onze manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

De allerbeste zorg
‘Wij begrijpen heel goed dat je de allerbeste zorg voor je kinderen wilt. Daarom helpen wij graag mee in de zoektocht naar het vinden van een fijne en vertrouwde opvangplek. Hierbij is het bovendien van belang dat de gastouders zich gehoord voelen en goede begeleiding ontvangen. Ook daar zetten wij ons volledig voor in.’

Ouder en gastouder matchen
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Ouders kunnen hier al zoeken naar een geschikte gastouder die bij hun opvangbehoefte past.

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Met warme groet,

Marianne Nijhof (06-12675123)

Nieuws uit regio Amersfoort, Soest, Veenendaal

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Marianne Nijhof

Bijscholingsprogramma 2021

Ook in 2021 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Let op, mogelijk wordt het programma aangepast vanwege de corona crisis. Infomeer bij je ViaViela contactpersoon voor meer informatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela in regio Amersfoort voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 124401442.

Bekijk ViaViela in regio Amersfoort, Soest, Veenendaal in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amersfoort, Soest, Veenendaal en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.