Nieuws

regio Amersfoort, Zeist, Soest

Ontmoet je collega's bij ViaViela Amersfoort

Graag praten we je bij over de laatste ontwikkelingen bij ViaViela Amersfoort. In deze nieuwsbrief informeren we je over:

- Uitnodiging Gastoudercafé
- Start van Marianne


Uitnodiging Gastoudercafé

Dit jaar willen we een vervolg geven aan het Gastoudercafé. Op een informele manier gaan we met elkaar in gesprek over inhoudelijke thema’s die betrekking hebben op jouw dagelijkse praktijk. Heb je zelf een idee voor een specifiek onderwerp mag je het ons ook alvast laten weten. Ook willen we graag met jullie in gesprek over waar de behoefte ligt aan themabijeenkomsten voor onze workshopkalender van 2020. Uiteraard is er ook genoeg tijd om met elkaar bij te praten en nog gezellig na te borrelen!

Mocht je een gastouder kennen die graag kennis wilt maken met ViaViela, maar nog niet actief is als gastouder bij ViaViela? Dan is zij ook van harte welkom.

Gastoudercafé Amersfoort
Datum: dinsdag 26 november 2019
Locatie: volgt nog
Start: 19.30 uur
Einde: 22.00 uur (+/-)

Je kunt je nu al aanmelden. Stuur een mail naar: regioamersfoort@viaviela.nl

 

Start Marianne

We zijn blij om te kunnen delen dat we een nieuwe collega hebben gevonden die in de regio Amersfoort als bemiddelingsmedewerker gaat starten; Marianne Nijhof. Marianne was ook al aanwezig bij de afscheidsborrel van Miranda en heeft al met enkele gastouders kennis gemaakt. In november start Marianne met een inwerktraject op het hoofdkantoor van ViaViela, om daarna vol enthousiasme voor jullie aan de slag te gaan! Uiteraard is Marianne ook aanwezig tijdens het gastoudercafé op 26 november.

We kijken uit naar een prettig vervolg van onze samenwerking in de regio Amersfoort!