Nieuws

regio Amersfoort, Zeist, Soest

Online Gastoudercafé

Wij zijn echt hartstikke trots op hoe jullie de afgelopen maanden om zijn gegaan met jullie opvang in deze corona tijd. Het is nog niet helemaal voorbij maar inmiddels is de opvang weer gestart en zijn jullie weer druk om de kindjes weer te laten wennen. Ook als bureau hebben wij het enorm druk gehad om jullie op de hoogte te houden van de laatste maatregelen en om alle vragen te beantwoorden.

 

Ons eigen gezellige gastoudercafé op 3 juni was dan ook zeker erg welkom geweest maar kan helaas nog geen doorgang vinden. Toch zouden wij het leuk vinden om elkaar op een andere manier te zien en te spreken, aangezien er veel gebeurd en veranderd is in de afgelopen tijd. Wij willen jullie dan ook uitnodigen om elkaar op 16 juni om 20.00 uur online te ontmoeten.

Het is voor ons nieuw, en waarschijnlijk voor jullie ook, maar om met Pipi Langkous te spreken, "wij hebben het nog nooit gedaan, maar we denken dat we dit wel kunnen!"

 

Aanmelden

Doen jullie mee? Wij zouden het heel erg leuk vinden. Meld je dan voor datum 2 juni aan door een mail te sturen naar regioamersfoort@viaviela.nl en wij zorgen dat je ruim op tijd alle gegevens krijgt om hieraan deel te nemen!

 

Hopelijk tot snel!