Welkom bij ViaViela

regio Amersfoort, Zeist, Soest

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heuvel 2
5737 BX Lieshout
06-13512622
regioamersfoort@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Marlien en Miranda

Bent u op zoek naar de beste opvang voor uw kind? 
Wij verzorgen de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Amersfoort, Zeist, Soest en omstreken. Onze manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

In deze regio bieden we op dit moment geen actieve nanny matching aan.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

De allerbeste zorg
‘Vanuit ons oogpunt als moeder begrijpen wij heel goed dat je de allerbeste zorg voor je kind(eren) wilt, daarom helpen wij graag mee in de zoektocht naar het vinden van een fijne en vertrouwde opvangplek. Hierbij is het bovendien van belang dat de gastouders zich gehoord voelen en goede begeleiding ontvangen. Ook daar zetten wij ons volledig voor in.’

Ouder en gastouder matchen
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Ouders kunnen hier al zoeken naar een geschikte gastouder die bij hun opvangbehoefte past.

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

met warme groet,

Marlien Matser (06-13512622) en Miranda Rebergen (06-82058963)

Nieuws uit regio Amersfoort, Zeist, Soest

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Sandra Brouwer

Bijscholingsprogramma 2019

Ook in 2019 wil ViaViela samen met jou, gastouderopvang verder op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en bij het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang. We hebben hiervoor een bijscholingsprogramma opgezet. Bekijk het programma

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela in regio Amersfoort voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 124401442.

Bekijk ViaViela in regio Amersfoort, Zeist, Soest en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amersfoort, Zeist, Soest.