Welkom bij ViaViela

regio Amersfoort, Zeist, Soest

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heuvel 2
5737 BX Lieshout
06-13512622
regioamersfoort@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Regio amersfoort

Esmé Vis

Mijn naam is Esmé Vis. Ik verzorg de bemiddeling en begeleiding van ouders en gastouders voor Gastouderbureau ViaViela in de regio Amersfoort, Zeist en Soest. Mijn manier van dienstverlening is persoonlijk en vakkundig.

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

De allerbeste zorg
‘Als moeder snap ik heel goed dat je de allerbeste zorg voor je kind(eren) wilt, daarom help ik graag mee in de zoektocht naar het vinden van een fijne en vertrouwde opvangplek. Hierbij is het bovendien van belang dat de gastouders zich gehoord voelen en goede begeleiding ontvangen. Ook daar zet ik mij volledig voor in.’

Ouder en gastouder matchen
Het is prachtig om twee partijen met elkaar in contact te brengen, en iets moois tot stand te laten komen. Onze website is hierbij een belangrijke schakel. Ouders kunnen hier al zoeken naar een geschikte gastouder die bij hun opvangbehoefte past.

Meer weten over gastouderopvang?
Kijk dan voor informatie op de website of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Groeten,
Esmé Vis

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Esmé Vis

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela in regio Amersfoort voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) met het nummer: 124401442.

Bekijk ViaViela in regio Amersfoort, Zeist, Soest en aangesloten gastouders in het LRKP.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amersfoort, Zeist, Soest.