Welkom bij ViaViela

regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Heuvel 2
5737 BX Lieshout
06-23106797
regioamsterdam@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Regio amsterdam

Stefanie Gingnagel en Hester Schattenberg

Wij zijn Stefanie Gingnagel en Hester Schattenberg en samen verzorgen wij de bemiddeling en begeleiding in de regio Amsterdam, Amstelveen en Diemen.

Goede opvang voor jouw kind staat bij ons voorop
Dit begint bij de juiste begeleiding van ouders en gastouders. Wij helpen graag bij het matchen van ouders en gastouders via onze website. Daarnaast informeren we onze (gast)ouders continue met behulp van nieuwsbrieven, online cursussen, workshops en door onze frequente persoonlijke bezoeken.

Wij zijn er voor jou!
Dankzij onze jarenlange ervaring in de kinderopvang, kunnen we je als (gast)ouder met raad en daad bijstaan. Van het vinden van de juiste gastouder tot hulp bij het invullen van je online administratie. Wij zijn er voor jou en helpen je bij alles wat met goede opvang te maken heeft.

Opvang in een veilige, vertrouwde omgeving
Stefanie: ‘Sinds ik zelf een dochter heb, heb ik ervaren hoe belangrijk goede opvang is. Voor mij betekent goede opvang dat een kind in een veilige, vertrouwde omgeving kan opgroeien, met een vast gezicht. Dat er wordt gekeken waar de behoeften en interesses van het kind liggen. Dit kun je het beste bereiken door kleinschalige opvang, waarbij er meer aandacht kan zijn voor de persoonlijkheid van het kind.’

Kleinschalig met veel persoonlijke aandacht
Hester: ‘Na mijn studie Pedagogiek, heb ik veel ervaring opgedaan in de Kinderopvang. Daar heb ik mogen ervaren dat kinderen zich veilig horen te voelen door middel van persoonlijke aandacht, in een vertrouwde omgeving, met de mogelijkheid zichzelf te kunnen ontwikkelen. Dat is precies de reden waarom kleinschalige opvang zo geschikt is en bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Het gehele proces begeleiden voor ouders en gastouders, om de juiste match te vinden en tevreden kinderen, vraagouders en gastouders te zien, daar krijg ik nou energie van!’

Meer weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang? Wij informeren je er graag over!

Met vriendelijke groet,
Hester Schattenberg (06-57487114)
Stefanie Gingnagel (06-23106797)

Werkgebied regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Nieuws uit regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Goede opvang voor jouw kind staat bij ons voorop.“ Stefanie Gingnagel

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Regio Amsterdam voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 276344030.

Bekijk ViaViela in regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen.