regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Uitnodiging gastouderkring

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun kind bij een gastouder is.

Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun kind.


Uitwisselen van ervaringen en ideeën

Graag bieden we je de kans om met collega-gastouders ervaringen en ideeën uit te wisselen over jouw opvang tijdens een gastouderkring.

We bespreken verschillende onderwerpen. Dit doen we op een gezellige manier, aan de hand van vragen en stellingen. Ook is er ruimte om zelf vragen te stellen.

We hopen er een inspirerende avond van te maken, zodat jij naar huis gaat met leuke tips en ideeen, die direct toepasbaar zijn in je eigen opvang!


Meer informatie en aanmelden

Datum: Donderdag 17 maart 2022
Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur
Locatie: Grand Café Cheers
Adres: Diemerplein 194, 1111 JD Diemen

Wil jij graag deelnemen? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar: regioamsterdam@viaviela.nl onder vermelding van 'Gastouderkring'.

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Graag tot 17 maart!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Stefanie Gingnagel en Ilse Duivis


NB Ben jij niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de gastouderkring op 17 maart 2022 maar wil je wel de bijscholing volgen? Volg dan een online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder Mijn gegevens voor EHBO/Kwaliteitseisen.