Vacature Gastouder

regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Gastouder gezocht!

Functieomschrijving

Als gastouder mag je zes kinderen tegelijkertijd opvangen, inclusief je eigen kinderen. Dit doe je in je eigen huis of in het huis van de vraagouder. Verder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en verzorging van je opvangkinderen en verricht de huishoudelijke werkzaamheden die hieruit voortkomen. Je hebt een goed contact met ouders en houdt een zorgvuldige administratie bij.

Door het creëren van een fijne en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen in jouw opvang. Met de diverse activiteiten die je aanbiedt help je kinderen hun talenten te ontdekken. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel, en signaleert bijzonderheden in de ontwikkeling. 

 

Wij vragen:

- Je bent in het bezit van een relevante MBO of - HBO opleiding.

- Je bent in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen of je bent bereid deze te behalen.

- Je spreekt Nederlands

- Je bent bereid en in staat om je privé-situatie op professionele wijze te combineren met je gastouderopvang.

- Je opvang beginnen is in lijn met de visie en het pedagogisch beleid van ViaViela.

- Je durft beslissingen te nemen en voelt je verantwoordelijk voor jouw gastouderopvang.

- Je bent gemotiveerd om te groeien in kennis en ervaring en wil investeren in je eigen ontwikkeling.

 

Wij bieden:

- Keuze om thuisopvang te verzorgen en in je eigen huis te werken.

- Vrijheid en flexibiliteit in je dagindeling.

- Leuke verantwoordelijke baan met kinderen.

- Een passend uurtarief die jij zelf bepaalt net zoals je werkdagen en -tijden. Een gastouder verdient bij ons gem. tussen de EUR 4,50 en EUR 6,00 per kind per uur.

- Veilige en snelle uitbetaling van gastoudervergoeding.

- De mogelijkheid tot het volgen van scholing in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

Werkzaam als ZZP-er

Als gastouder ben je niet in loondienst bij ViaViela maar werk je als zelfstandige. ViaViela adviseert en ondersteunt jou als ZZP’er middels een vast contactpersoon in de vorm van een bemiddelaar. Deze verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling tussen jou en de vraagouder. Om ervoor te zorgen dat je als gastouder voldoet aan alle wettelijk gestelde kwaliteitseisen, verzorgen wij scholingsactiviteiten: zoals kinder-EHBO, risico-inventarisatie en thema avonden.

 

Wanneer je nog geen gastouder bent…

Hoef jij je geen zorgen te maken. ViaViela is altijd op zoek naar startende gastouders. We bieden je  graag ondersteuning in het opstarten van jouw eigen gastouderopvang en bouwen samen aan een prettige, duurzame relatie. Daar hebben we graag iets voor over. Naast dat we jou begeleiden tijdens het volgen van je opleiding, kom je ook in aanmerking voor een studieovereenkomst met ViaViela. Zo betalen wij een groot deel van de opleiding en ben jij verzekerd dat je in ieder geval de eerste periode met ons samenwerkt. Zo willen we graag met jou willen kijken of we kunnen bouwen aan een sterke relatie.

Vestiging: Amsterdam-Amstelveen-Diemen

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan hier aan.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.