Nieuws

regio Amsterdam, Amstelveen, Diemen

Uitnodiging Workhop Pedagogisch Kwaliteitshuis

Pedagogische kwaliteit binnen de gastouderopvang is een steeds belangrijker thema. Met ons (vernieuwde) pedagogisch beleid sluiten we bij deze ontwikkeling aan. Het pedagogisch beleid stelt veilige, ontwikkelingsgerichte gastouderopvang, met oog voor de eigenheid van het kind, centraal. 
 


Pedagogisch werkplan

Omdat je bij gastouderbureau ViaViela bent aangesloten, wordt er van je verwacht dat je ons pedagogisch beleid kent en hiernaar handelt. Om dat zichtbaar te maken voor ouders en de GGD, kun je een pedagogisch werkplan maken. Wij geven je daar graag de tools voor en organiseren daarom een workshop waarin je hiermee aan de slag gaat. 

 
Workshop Pedagogisch Kwaliteitshuis

We nodigen je van harte uit voor de workshop pedagogisch Kwaliteitshuis.Tijdens de workshop krijg je een theoretische verdieping op ons pedagogisch beleid en werk je aan je eigen pedagogisch werkplan. Bij ViaViela doen we dat in de vorm van een pedagogisch Kwaliteitshuis. Aan het einde van de workshop heb je een eigen pedagogisch Kwaliteitshuis ingevuld waardoor het voor jezelf, ouders en de GGD zichtbaar is hoe je het pedagogisch beleid van ViaViela in de praktijk brengt.
 
Datum: donderdag 16 mei 2019
Tijd: 19:15 uur inloop, aanvang om 19:30 uur tot 21:30 uur
Locatie: Buurthuis de Bonte Kraai
Adres: Kraaiennest 68, 1104 CD Amsterdam


Uitnodiging ZomerBorrel

Wij willen jullie graag uitnodigen voor een ZomerBorrel, omdat jullie het verdienen om even gezellig samen te komen met jullie collega's. Deze borrel zal plaatsvinden op:

Datum: Donderdag 13 juni 2019
Tijd: 19:30 uur tot 21:30 uur
Locatie: De IJ-kantine
Adres: NDSM Kade 5, 1033 PG Amsterdam
 


Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de workshop Pedagogisch Kwaliteitshuis en/of de ZomerBorrel, stuur dan een e-mail naar regioamsterdam@viaviela.nl.

Tot dan!