Nieuws

regio Assen, Leek, Roden

Even voorstellen: Christa Visser

Hallo allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor! Ik ben Christa Visser, 40 jaar, getrouwd en moeder van een dochter van 14 jaar en een zoon van 11 jaar.

Met ons gezin, hond en twee katten, wonen wij sinds 5 jaar met heel veel plezier in het mooie Roden.

Alweer 21 jaar ben ik werkzaam geweest binnen de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Na 2 jaar op een peutergroep, heb ik daarna 19 jaar met baby’s gewerkt en ontzettend veel ervaring en kennis opgedaan.Het werken met baby’s heb ik altijd met veel zorg en liefde gedaan en vanuit mijn hart.

De contacten met de ouders maakte mijn werk extra leuk en hier heb ik altijd ontzettend veel plezier in gehad. Ondanks dat ik altijd met veel plezier naar mijn werk ging, leek het mij ook ontzettend leuk om eens verder te kijken wat er nog meer bij mij zou passen.

Een nieuwe uitdaging en omgeving, waar ik uiteraard al mijn ervaring met kinderen en het contact met ouders kan inzetten. Een jaar geleden ben ik daarom gestart mij te oriënteren naar de mogelijkheden. Wat vind ik leuk, waar liggen mijn kwaliteiten en waar krijg ik energie van.

Eigenlijk per toeval ben ik met Annika in contact gekomen, omdat ik meer wilde weten over het werken als bemiddelingsmedewerker binnen de gastouderopvang. Op dat moment was Annika net op zoek naar een collega en ging het allemaal heel snel, zo bijzonder!!

De eerste tijd zal ik veel met Annika meegaan om te zien hoe alles in zijn werk gaat. Daarna hoop ik snel zelfstandig op pad te kunnen.

Ik heb ontzettend veel zin om bij ViaViela aan de slag te gaan.

Tot ziens of horens,
Christa Visser


Je kunt Christa bereiken via tel: 06-29145375 en per e-mail: c.visser@viaviela.nl.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stel ze gerust.

Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Annika Post Cleveringa