Welkom bij ViaViela

Barneveld

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Molecaten 51
3772 LJ Barneveld
06-24772477
barneveld@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Loes Haverkamp

Wij zijn Loes en Johan Haverkamp, contactpersonen van Gastouderbureau ViaViela in regio Barneveld. Wij begeleiden ouders en gastouders specifiek bij opvang binnen de familie. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Marianne Nijhof

Een gastouder is veel meer dan een oppas
Onze gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en voldoen aan alle voorwaarden die door de overheid worden gesteld. Daarnaast volgen onze gastouders continue bijscholing en ondersteunen wij hen op alle vlakken zodat zij al hun aandacht kunnen richten op datgene waar zij zo goed in zijn: professionele opvang bieden!

Kinderopvang in een kleine groep
Onze gastouders bieden kinderopvang in een groep van maximaal 6 kinderen. Er is veel oog en persoonlijke aandacht voor het kind. Dat is de kracht van gastouderopvang.

Ondersteuning door ViaViela
Als (gast)ouder word je persoonlijk door ons begeleid. Maar ook op andere manieren ondersteunt ViaViela je. Zo kun je je zowel als ouder of gastouder inschrijven op onze website, waarop je als ouder op zoek kan naar de gastouder die bij je past.

Meer weten?
Wil je meer weten over gastouderopvang? Wij informeren je er graag over!

Groeten,
Loes en Johan

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Persoonlijke begeleiding, dat is onze kracht.“ Loes Haverkamp

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela Barneveld voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 189854790.

Bekijk ViaViela in Barneveld in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in Barneveld en de GGD-rapporten van de aangesloten gastouders in het LRK.