Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Uitnodiging workshop: Gezonde voeding

Gezonde voeding biedt kinderen de bouwstoffen om te groeien en om zich te ontwikkelen. Daarbij maakt het voedingspatroon van kinderen vooral de eerste levensjaren grote veranderingen door.

Die ontwikkeling maak jij als gastouder van dichtbij mee!


Jouw eigen gezonde voedingsbeleid

Als gastouder ben je voor ouders een partner in gezonde opvoeding. Door op je opvang bewust gezonde voeding aan te bieden, stimuleer je een gezonde leefstijl bij je opvangkinderen. Zo help je kinderen bij het leggen van een gezonde basis, waar zij een leven lang plezier van hebben!

Tijdens de workshop Gezonde voeding ga jij aan de slag met jouw eigen gezonde voedingsbeleid en krijg je meer informatie over gezond broodbeleg, gezonde traktaties en met plezier water drinken.


Meer informatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op maandag 9 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur

Locatie: Business Center Blokstallen, Blokstallen 2b, 4611 WB Bergen op Zoom
(ingang restaurant 't Zusje, dan met trap of lift naar eerste verdieping rechts in de grote zaal)

Ben jij erbij? Meld je dan aan via het aanmeldformulier van ons scholingsprogramma. Je ziet hier direct alle andere activiteiten die we dit jaar aanbieden (let op: je hoeft niet het hele formulier in te vullen als je dat niet wenst). 

Je ontvangt een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de workshop, de cursus Gezonde Voeding te maken.

Graag tot 9 mei!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Team Bergen op Zoom