Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Kom jij naar de speelgoed ruilbeurs?

Heb jij ook al tijden spelletjes en speelgoed in de kast liggen waar je opvangkindjes niet meer naar omkijken? Of wil je gewoon eens wat ander speelgoed waar de kindjes mee kunnen spelen, maar wil je daar eigenlijk niet te veel geld aan uit geven? En denk ook alvast aan de goedheiligman die op niet al te lange termijn weer in aantocht is...

Kom dan je speelgoed ruilen op onze speelgoed ruilbeurs!

 

Hoe werkt het?

Voor ieder ingeleverd stuk speelgoed ontvang je een waardebon. Hiervoor kan je weer een ander stuk speelgoed meenemen wat door een andere gastouder is ingeleverd. Zorg ervoor dat het speelgoed nog netjes en compleet is. Ook leesboeken mogen worden geruild tegen andere boeken (geen kartonnen boekjes).

Wat wel: 

- Net en schoon speelgoed
- Compleet speelgoed
- Loopwagentjes
- Fietsjes
- Prentenboeken
- Voorleesboeken

Wat niet: 

- Kapot of incompleet speelgoed
- Boeken met gescheurde pagina's 
- Kartonnen boekjes
- Knuffels
- McDonalds (of vergelijkbare) speeltjes

 

Wanneer?

Je kunt het speelgoed inleveren op zaterdagmorgen 28 september van 9.30 tot 10.00 uur. Vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur kun je vervolgens je waardebon(nen) inleveren. Ken je collega gastouders van andere bureau's die ook interesse hebben om hun speelgoed te ruilen, dan zijn zij ook van harte welkom! 

Wij zorgen voor koffie, thee en koekje. De speelgoed ruilbeurs gaat door bij minimaal 15 gastouders. Het eventueel overgebleven speelgoed zullen we verloten onder de aanwezige gastouders of doneren we aan een goed doel.

 

Aanmelden

Kom je ook gezellig ruilen op zaterdag 28 september en bijkletsen met collega gastouders? Meld je dan aan via bergenopzoom@viaviela.nl.

Heb je die dag zin om ons te helpen met het uitstallen van het ingeleverde speelgoed, stuur dan ook een mailtje naar bovenstaand e-mailadres.

Graag zien we je de 28e, tot dan!