Nieuws

regio Bergen op Zoom, Roosendaal, Oostflakkee

Uitnodiging Videotraining Baby's in ontwikkeling

Onderzoek wijst niet voor niets uit dat steeds meer ouders tot de conclusie komen dat de allerbeste opvangplek voor hun baby bij een gastouder is. Bij jou is er tijd en ruimte voor individuele aandacht. Jij maakt het verschil door die zorg te geven, die aansluit bij de specifieke behoeften van hun baby. Met liefde, aandacht en geduld ben jij de aangewezen persoon om een baby helemaal tot bloei te laten komen.


Behoeften van baby's

ViaViela helpt jou graag om in de praktijk nog beter in te kunnen spelen op de specifieke behoeften van baby’s. Daarom nodigen we je van harte uit voor de videotraining Baby’s in ontwikkeling.

Je krijgt praktische tips en handvaten. De onderwerpen die worden behandeld zijn één op één terug te brengen in de praktijk.

Meedoen heeft voor jou en de baby’s binnen jouw opvang direct meerwaarde!


Werkplan en richtlijnen

Na aanmelding ontvang je een link naar de video, met deze mail ontvang je ook het werkplan en de richtlijnen.

Wanneer je de online training hebt afgerond, stuur je het ingevulde werkplan retour. Dan bepalen we samen een datum om het werkplan door te spreken. Is alles in orde, dan ontvang je een certificaat.

Let op: Het volgen van deze videotraining is mogelijk in de gehele maand februari!


Meld je direct aan!

Heb jij interesse in de videotraining Baby’s in ontwikkeling? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar bergenopzoom@viaviela.nl onder vermelding van 'Videotraining Baby’s in ontwikkeling'.

Je ontvangt van ons een bevestiging per mail met daarbij de uitnodiging om, ter voorbereiding van de videotraining, de online cursus Baby’s in ontwikkeling te maken.


Onderdeel van de ViaViela Vakopleiding

Door het volgen van de online training van Baby’s in Ontwikkeling, neem je deel aan één van de modules van de ViaViela Vakopleiding. Speciaal voor onze gastouders bieden wij een compleet scholingsprogramma om jouw kennis op te frissen, te verrijken en je opvang verder te professionaliseren.

We bieden je verschillende modules met verschillende thema’s aan, die aansluiten bij alle aspecten van gastouderopvang.

Volg je naast de module ‘Professioneel ondernemen’ nog twee andere modules, dan ontvang je van ons een bewijs van deelname voor het volgen van de ViaViela Vakopleiding.


Met vriendelijke groet,

Gastouderbureau ViaViela
Ilona Willard

NB Ben jij niet in de gelegenheid om de videotraining te volgen, maar wil je wel de bijscholing volgen over Baby’s in ontwikkeling? Volg dan de online cursus. Je vindt deze na inloggen op Mijngastouderburo.nl. Kies onder 'Mijn gegevens' voor 'EHBO/Kwaliteitseisen'.