Nieuws

regio Breda, Oosterhout, Etten-leur

Interactieve workshop: De niet pratende peuter

 

We nodigen jullie uit voor een interactieve workshop “De niet pratende peuter”. Je kunt kiezen uit dinsdag 1 oktober of donderdag 10 oktober a.s. Deze interactieve workshop heeft als doel professionals te informeren over de spaak- en taal ontwikkeling van het jonge kind.

Tijdens de avond komt onder andere het “signaleren van problemen” in de spraak- en taal ontwikkeling aan de orde en krijgen professionals een aantal handvatten om de taal van het jonge kind te stimuleren. De workshop wordt gepresenteerd in de vorm van een stukje theorie ondersteunt door filmpjes, maar kent ook een interactieve vorm waarbij professionals kleine opdrachten mogen uitvoeren. Daarnaast is er de mogelijkheid vragen te stellen en in gesprek te gaan over het onderwerp.

De workshop wordt gegeven door medewerkers van Kentalis die werkzaam zijn binnen de vroeg behandeling van jonge kinderen waarbij sprake is van een taalontwikkeling stoornis en of doof slecht horend.

Deelname voor actieve gastouders van ViaViela is gratis, wil je collega gastouders meenemen die nog niet bij ViaViela zijn aangesloten? Dat kan! Zij betalen een eigen bijdrage van €7,50 per persoon.

Interesse?

Meld je aan via regiobreda@viaviela.nl ( Geef je voorkeursdatum door, let op er is maximaal voor 15 personen per avond plaats)