Welkom bij ViaViela

regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
De Watersnip 15
5271 LG Sint-Michielsgestel
06-43819010
denbosch@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Den bosch

Joris, Erna en Jelle Muselaers

Even voorstellen: wij zijn Joris en Erna Muselaers, contactpersonen van ViaViela in de regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel. Samen met onze collega Jelle Muselaers vormen wij het team in deze regio. Wij staan voor een complete begeleiding. Van het bij elkaar brengen van ouder en gastouder tot hulp bij de aanvraag kinderopvangtoeslag aan ouders of het aanbieden van workshops voor gastouders.

Minder prikkels, meer rust
Ouders kiezen om verschillende redenen steeds vaker voor opvang door een gastouder. Met een gastouder kies je voor opvang in een huiselijke omgeving in een groep van maximaal 6 kinderen. Er zijn minder prikkels en het geluidsniveau bij een gastouder ligt lager dan op een kinderdagverblijf.

Vertrouwd gezicht 
Bovendien wordt je kind altijd door hetzelfde vertrouwde gezicht opgevangen, dat schept een band. We zien dat ook in de duur van de opvang, veel van onze gastouders bieden jarenlang opvang aan dezelfde kinderen.

Met onze ervaring binnen de gastouderopvang kunnen we jou als ouder of gastouder precies die kwaliteit bieden, die je van je gastouderbureau mag verwachten.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Groeten,

Joris, Erna en Jelle

Nieuws uit regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Je kind wordt altijd opgevangen door hetzelfde vertrouwde gezicht.“ Joris Muselaers

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Den Bosch voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 208914973.

Bekijk ViaViela in regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel en aangesloten gastouders in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel.