Welkom bij ViaViela

regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel

Contact

Gastouderbureau ViaViela
De Watersnip 15
5271 LG Sint-Michielsgestel
073-6909200
denbosch@viaviela.nl
Facebook
Instagram

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Joris en Erna Muselaers

Even voorstellen: wij zijn Joris en Erna Muselaers, contactpersonen van ViaViela in de regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel. Wij staan voor een complete begeleiding. Van het bij elkaar brengen van ouder en gastouder tot hulp bij de aanvraag kinderopvangtoeslag aan ouders of het aanbieden van workshops voor gastouders.

Minder prikkels, meer rust
Ouders kiezen om verschillende redenen steeds vaker voor opvang door een gastouder. Met een gastouder kies je voor opvang in een huiselijke omgeving in een groep van maximaal 6 kinderen. Er zijn minder prikkels en het geluidsniveau bij een gastouder ligt lager dan op een kinderdagverblijf.

Vertrouwd gezicht 
Bovendien wordt je kind altijd door hetzelfde vertrouwde gezicht opgevangen, dat schept een band. We zien dat ook in de duur van de opvang, veel van onze gastouders bieden jarenlang opvang aan dezelfde kinderen.

Met onze ervaring binnen de gastouderopvang kunnen we jou als ouder of gastouder precies die kwaliteit bieden, die je van je gastouderbureau mag verwachten.

Wil je meer weten over gastouderopvang?
Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Groeten,

Joris en Erna

Nieuws uit regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Je kind wordt altijd opgevangen door hetzelfde vertrouwde gezicht.“ Joris Muselaers

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Den Bosch voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 208914973.

Bekijk ViaViela in regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela in regio Den Bosch, Waalwijk, Sint-Michielsgestel en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.