Welkom bij ViaViela

regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Straat ter Leede 19
2361 CG Warmond
06-13441644
m.landman@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag

Miranda Landman

Mijn naam is Miranda landman, contactpersoon van Gastouderbureau ViaViela in regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg. 
Als alleenstaande moeder en door mijn jarenlange ervaring in de kinderopvang weet ik als geen ander hoe belangrijk goed geregelde opvang is.

 

Opvang in veilige, huiselijke omgeving
Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wilt dat je kind gezien wordt, veilig is en alle mogelijkheden heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Het is je kostbaarste bezit.
Hoe fijn is het dan dat een kind opgevangen wordt door een vast gezicht in een warme, veilige , vertrouwde en huiselijke omgeving. Een plek waar je kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen. 
De gastouders bij ViaViela bieden dat doormiddel van kleinschalige kinderopvang waar kinderen de aandacht krijgen die ze nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. 


Flexibele opvang, ook financieel
Bij een gastouder is vaak ook meer flexibelere kinderopvang mogelijk, dit is prettig als de werkdag uitloopt of omdat je een wisselende werktijden hebt. Ook financieel gezien is gastouderopvang flexibel. Je betaald alleen de uren die je afspreekt. 


Kwaliteit en ontwikkeling gastouders
De gastouders staan er bij ons niet alleen voor. Een team met veel kennis en ervaring staan klaar om te ondersteunen bij de opvang. Door middel van (online) cursussen, workshops en trainingen blijft iedere gastouder zichzelf ontwikkelen. 
Al onze gastouders zijn geregistreerd in het landelijk register kinderopvang en voldoen aan de eisen/voorwaarden die door de overheid worden gesteld. 


Wil je meer weten over gastouderopvang en wat Viaviela voor u kan betekenen. Neem gerust contact met mij op.


Groeten,

Miranda 

 

Werkgebied regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Gastouderopvang is flexibele opvang, ook financieel.“ Miranda Landman

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) met het nummer: 266611904.

Bekijk ViaViela regio Den Haag Leidschendam, Voorburg in het LRK.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg en de GGD-rapporten van aangesloten gastouders in het LRK.