Vacature Gastouder

regio Den Haag, Leidschendam, Voorburg

Gastouder gezocht!

Functieomschrijving

Als gastouder ben je verantwoordelijk voor de opvang en verzorging van je opvangkinderen. Zo mag je één tot maximaal zes kinderen tegelijkertijd opvangen. Hierbij heb je zelf de keuze om opvang in je eigen huis te laten plaatsvinden of in het huis van de vraagouder. Door het creëren van een fijne en veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen in jouw opvang. Je begeleidt kinderen zowel in groepsverband als individueel, en signaleert bijzonderheden in de ontwikkeling. Met de diverse activiteiten die je aanbiedt help je kinderen hun talenten te ontdekken. Je hebt een goed contact met ouders en houdt een zorgvuldige administratie bij.

Wat vragen wij van jou?

- Je hebt een relevante MBO of -HBO diploma behaald.

- Je hebt een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen in bezit of je bent bereid deze te behalen.

- Je spreekt Nederlands

- Je bent bereid en in staat om je privé-situatie op professionele wijze te combineren met je gastouderopvang.

- Je opvang beginnen is in lijn met de visie en het pedagogisch beleid van ViaViela.

- Je durft beslissingen te nemen en voelt je verantwoordelijk voor jouw gastouderopvang.

- Je bent gemotiveerd om te groeien in kennis en ervaring en wil investeren in je eigen ontwikkeling.

 

Wat bieden we jou?

- Keuze om thuisopvang te verzorgen en in je eigen huis te werken.

- Leuke verantwoordelijke baan met kinderen.

- Vrijheid en flexibiliteit in je dagindeling.

- Een passend uurtarief die jij zelf bepaalt net zoals je werkdagen en -tijden. Een gastouder verdient bij ons gem. tussen de EUR 4,50 en EUR 6,00 per kind per uur.

- Veilige en snelle uitbetaling van gastoudervergoeding.

- De mogelijkheid tot het volgen van scholing in de vorm van workshops, themabijeenkomsten en online cursussen.

Waarom Gastouderbureau ViaViela?

Als gastouder ben je niet in loondienst bij ViaViela maar werk je als zelfstandige. ViaViela adviseert en ondersteunt jou als ZZP’er middels een vast contactpersoon in de vorm van een bemiddelaar. Deze verzorgt de contractuele, administratieve en financiële zaken rondom de bemiddeling tussen jou en de vraagouder. Om ervoor te zorgen dat je als gastouder voldoet aan alle wettelijk gestelde kwaliteitseisen, verzorgen wij scholingsactiviteiten: zoals kinder-EHBO, risico-inventarisatie en thema avonden.

Promoot jouw opvang

ViaViela staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het promoten van jouw diensten als gastouder. Want wanneer je als zelfstandig gastouder aan de slag gaat, wil je het liefst dat je opvangplaatsen bezet zijn. Zo kun jij focussen op het opvangen van kinderen zodat jouw werk nog leuker wordt. Zo krijg je een online profiel op Viaviela.nl, zodat ouders jou snel en eenvoudig kunnen vinden. En helpen we je met professionele promotiemiddelen om jouw opvang in de buurt meer bekendheid te geven.

Wanneer je nog geen gastouder bent…

Hoef jij je geen zorgen te maken. ViaViela is altijd op zoek naar startende gastouders. We bieden je  graag ondersteuning in het opstarten van jouw eigen gastouderopvang en bouwen samen aan een prettige, duurzame relatie. Daar hebben we graag iets voor over. Naast dat we jou begeleiden tijdens het volgen van je opleiding, kom je ook in aanmerking voor een studieovereenkomst met ViaViela. Zo betalen wij een groot deel van de opleiding en ben jij verzekerd dat je in ieder geval de eerste periode met ons samenwerkt. Zo willen we graag met jou willen kijken of we kunnen bouwen aan een sterke relatie.

Vestiging: Den Haag-Leidschendam-Voorburg

 

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature je geïnteresseerd maar zijn nog niet al je vragen beantwoord? Dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, mail of WhatsApp.

 

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook. Meld je dan hier aan.

 

Gastouderbureau ViaViela hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees hier onze privacyverklaring.