Nieuws

regio Den Helder, Julianadorp, Schagen

OpvoedParty verzet & Zonnetjesweek

OpvoedParty 9 juni vervalt

Vanwege de huidige maatregelen rondom het corona virus hebben Jacqueline Jacobs en ik besloten de OpvoedParty van 9 juni te verzetten naar een later tijdstip dit jaar. Welke datum het wordt is nu nog niet bekend maar uiteraard houd ik jullie op de hoogte! In de tweede helft van 2020 staan er nog meer leuke en leerzame bijeenkomsten gepland. Weten welke? Klik hier voor het scholingsprogramma of check Facebook voor meer informatie!

 

Zonnetjesweek

In de week van 25 mei is het Zonnetjesweek. De zon is heerlijk warm en fijn om van te genieten, maar er is ook een schaduwzijde aan de zon. Op jonge leeftijd onbeschermd in de zon, vergroot het risico om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende kankersoort in Nederland. Daarom heeft het Huidfonds het initiatief genomen voor de Zonnetjesweek. Het doel van de campagne is een huidkankervrije generatie. Wil jij met jouw opvanglocatie meedoen aan de Zonnetjesweek? Via deze link kun jij de materialen downloaden om binnen jouw opvang de zonnetjesweek vorm te geven. Je vind er kleurplaten, activiteiten, tips en nog veel meer!


Doe jij mee? Ik ben heel benieuwd naar hoe jij de zonnetjesweek vormgeeft en zou het leuk vinden als je het met mij deelt op Facebook, Instagram of gewoon via de mail.