Nieuws

regio Den Helder, Julianadorp, Schagen

SinterKerstenNieuwBorrel

Wat had ik graag met jullie een echte SinterKerstenNieuwBorrel gedaan op 27 november! Helaas zijn de coronaregels dusdanig aangescherpt dat het voor mij onmogelijk is om nu iets te regelen en het is nog maar de vraag of we eind november alweer in een horecagelegenheid bij elkaar mogen komen.

Om toch wat leuks te doen en samen de feestmaand in te luiden wil ik er graag een online borrel van maken, compleet met pubquiz!

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Dan hoor ik dit graag voor 13 november! Stuur een mail om je aan te melden naar b.vanzweeden@viaviela.nl.


ViaViela Vakopleiding


De vakopleiding zit erop. Drie leuke, leerzame en gezellige avonden met de nodige 'oja' momenten, ruimte om met collega's te sparren, weer even de puntjes op de i en herkenning. Niet alleen goed om te volgen als je startende gastouder bent, maar ook zeker fijn als je al langer in het vak zit. Leren van en met elkaar!

Heb je deze keer gemist? Gelukkig staat de vakopleiding ook volgend jaar weer op het programma!

Eind van het jaar wordt het scholingsprogramma voor 2021 bekend gemaakt, er staan leuke dingen op het programma dus houd hem in de gaten!