Welkom bij ViaViela

regio Doetinchem

Contact

Gastouderbureau ViaViela
Mauritsstraat 4
7051 AP Varsseveld
06-23876234
doetinchem@viaviela.nl
Facebook
Twitter

Of stel je vraag via het contactformulier.

Stel je vraag
Doetinchem

Sjoerd Engelsman

Mijn naam is Sjoerd Engelsman, geboren en getogen Achterhoeker en contactpersoon van Gastouderbureau ViaViela in de regio Doetinchem. Ik begeleid ouders en gastouders die gastouderopvang binnen de familie geregeld hebben. Ben je nog op zoek naar een gastouder of nanny of wil je opvang bieden, neem dan contact op met mijn collega Margriet Peters .

Goed op de hoogte
Zowel ouders als gastouders krijgen goede begeleiding. Dit gaat van het maken van opvangafspraken tot hulp bij het online bijhouden van de kinderopvangadministratie. We vinden het belangrijk dat je als ouder en als gastouder precies weet waar je aan toe bent. Zowel op inhoudelijk als op financieel gebied.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over opvang door een gastouder, of wil je graag als gastouder aan de slag? Laat het mij weten, ik help je graag verder!

Groeten,
Sjoerd

Vind jouw gastouder vandaag nog.

„Ik vind het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent“ Sjoerd Engelsman

Als jij een gastouder vindt, hebben wij haar al ontmoet. En geverifieerd.

Al onze erkende gastouders zijn professionals. Als gastouderbureau zorgen wij dat iedere gastouder voldoet aan onze eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, hygiëne en natuurlijk: pedagogische vaardigheden.

Bekijk de gestelde voorwaarden aan een gastouder en opvanglocatie.

Erkende kinderopvang, een voorwaarde voor toeslag.

Gebruikmaken van opvang via een geregistreerd bureau is een voorwaarde voor het ontvangen van kinderopvangtoeslag. ViaViela regio Leeuwarden voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang (LRKP) met het nummer: 226938396.

Bekijk ViaViela Doetinchem en aangesloten gastouders in het LRKP.

Goedgekeurd door de GGD.

Iedere vestiging van ViaViela wordt door de GGD getoetst op kwaliteitseisen. De resultaten van zo’n inspectie komen in een inspectierapport.

Lees hier het GGD-rapport van ViaViela Doetinchem.