Nieuws

regio Best, Eindhoven, Veldhoven

Uitnodiging interactieve bijeenkomst: 'De (niet) pratende peuter'

Samen met jou wil ViaViela gastouderopvang op de kaart zetten. Dat doen we door je te begeleiden bij het bereiken van jouw doelen en het (nog) succesvoller maken van jouw gastouderopvang.

We hadden voor 2020 een mooi bijscholingsprogramma opgezet, waaronder verschillende gastoudercafés, twee gastouderevents en de ViaViela Vakopleiding. Vanwege de Pandemie hebben we ons scholingsprogramma moeten herzien. Gezien het grote aantal aanmeldingen eerder dit jaar voor de workshop over Taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben we, in samenwerking met Kentalis, deze workshop nog dit jaar opnieuw ingepland.


Interactieve bijeenkomst door Kentalis - 26 november 2020

Werk je met peuters en vraag je je af hoe de taalontwikkeling van 0-7 jaar verloopt? Weet je wanneer je je zorgen moet maken om de taalontwikkeling van een peuter in je groep? Als je je zorgen maakt, welke stappen onderneem je dan? En wat adviseer je de ouders van deze peuter?

In de interactieve bijeenkomst 'De (niet) pratende peuter' krijg je een antwoord op bovenstaande vragen. We gaan in op het verloop van de spraak- en taalontwikkeling en helpen je bij het vroegtijdige herkennen van spraak- en taalstoornissen. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en kunnen we met je meedenken of advies geven.

Deze leerzame bijeenkomst is speciaal voor alle gastouders van ViaViela georganiseerd door Kentalis.

Datum: Donderdag 26 november
Locatie: Hoofdkantoor ViaViela (ingang bordes)
Adres: Heuvel 2, 5737 BX Lieshout
Tijd: 19.00 (inloop) 19.30u (start) - 22.00 uur

Aanmelden

Zien we jou ook tijdens deze interessante bijeenkomst? Meld je dan aan door een mail te sturen naar Dani Meulendijks: d.meulendijks@viaviela.nl.

Wacht niet te lang met aanmelden. Er geldt een maximum aantal deelnemers van 20 personen (en een minimum van 8).

Graag tot dan!