Nieuws

regio Best, Eindhoven, Veldhoven

Webinar ‘Zindelijkheid bij jonge kinderen'

Graag nodigen we je uit voor het webinar ‘Zindelijkheid bij jonge kinderen’

Wil je graag starten met het stimuleren van de zindelijkheid van je gastkind en wil je graag weten hoe je dat op een positieve, liefdevolle én duidelijke manier aanpakt?
Is een gastkind overdag zindelijk geweest, maar heeft hij de laatste tijd vaker ongelukjes?
Heb je het idee dat één van je gastkinderen bang is om naar de wc te gaan, om op het potje te zitten en/of om te gaan plassen of poepen?


Wat ga je leren?

Je weet dat het belangrijk is dat jij als gastouder de zindelijkheidstraining van je gastkinderen op een goede manier aanpakt en ondersteunt.

In het webinar ‘Zindelijkheid bij jonge kinderen’ leer je hoe je op een positieve, liefdevolle en duidelijke manier kunt stimuleren dat je gastkinderen zindelijk worden.

Je krijgt een duidelijk stappenplan, zodat je precies weet waar je mee begint, welke stappen je erna kunt zetten en wat je kunt doen (en wat juist niet) als de zindelijkheid niet verloopt zoals je graag ziet.


Praktische tips en een plan van aanpak

Je ontvangt tijdens dit webinar niet alleen veel waardevolle informatie, maar ook veel praktische tips, om direct mee aan de slag te gaan.

Door het plan van aanpak toe te passen, merk je dat kinderen op een ontspannen manier kennismaken met hun eigen zindelijkheid en dat eventuele ongelukjes of angsten afnemen. 

Deze workshop is speciaal bedoeld voor gastouders van jonge kinderen (tussen 1-6 jaar).


Joyce Akse

De workshop wordt gegeven door mw. dr. Joyce Akse. Ze is naast haar werk als psycholoog & opvoedcoach bij ‘Akse Coaching – Opvoedcoaching & Opvoedadvies’ moeder van 3 kinderen. Zelf zegt ze hierover: ‘Als moeder sta ik nog iedere dag met de voeten in de klei en leer ik nog dagelijks bij.’.

Je vindt bij haar dan ook een combinatie van gedegen kennis en een schat aan ervaring.

Joyce beantwoordt graag jouw specifieke opvoedvraag, passend binnen dit thema. Je mag je vraag tot uiterlijk één week voor het webinar doorgeven via het volgende email adres: best@viaviela.nl. Jouw vraag zal (anoniem) tijdens het webinar aan bod komen.


Aanmelden

De webinar vindt plaats op donderdag 22 april van 20.00 tot 22.00 uur.

Doe je mee? Meld je dan direct aan door een mail te sturen naar best@viaviela.nl onder vermelding van 'webinar zindelijkheid'. Je ontvangt een bevestiging per mail.

Graag tot 22 april!

Met vriendelijke groeten,

Gastouderbureau ViaViela
Denise Swinkels, Naomi Peels en Dani Meulendijks