Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Nieuws uit ViaViela Gouda

Nieuws uit ons team

Wij zijn blij jullie te kunnen vertellen dat Renée haar werk weer rustig aan op mag gaan pakken. Renée zal starten in een gedeelte van haar oorspronkelijke werkgebied met de regio IJsselstein, Montfoort, Lopik, Linschoten en Waarder. Dit betekent dat jullie Renée af en toe weer tegen kunnen komen. Mocht zij jouw vaste consulente worden, dan zal ze zelf contact met jou opnemen. We wensen Renée een voorspoedig herstel toe en hopen dat zij spoedig haar werkzaamheden weer volledig op zich kan nemen.

Helaas betekent dit ook dat de vervanging door Germa Bos beëindigd is en dat zij ViaViela verlaat. We bedanken Germa voor haar inzet in de afgelopen periode en wensen haar alle goeds toe.

Met dit enthousiaste team zetten wij ons graag in de opvang voor jullie (opvang)kinderen tot een mooie tijd te maken.

 

Kwaliteit Gastouderopvang

Om de opvang voor jouw kind(eren) zo goed mogelijk te organiseren biedt ViaViela haar gastouders elk jaar een uitgebreid bijscholingsprogramma aan. Ook dit jaar zijn de meeste gastouders weer hard aan de slag gegaan met cursussen en workshops. Het complete bijscholingsprogramma kun je hier vinden. 

Startende gastouders volgen bij ViaViela een complete Vakopleiding waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:
• Professioneel ondernemerschap
• Pedagogisch handelen
• Effectief communiceren

Op al deze onderwerpen zijn verdiepende workshops of cursussen te volgen. Dit najaar start bijv. weer de TINK training om de interactievaardigheden van gastouders te verbeteren. Zo werken we continue aan de professionaliteit en kwaliteit van de gastouderopvang om jouw kinderen een veilige, geborgen en leerzame opvangplek te bieden.

Op 2 november vindt het Gastouderevent weer plaats in Delft. Een dag met grote keuze aan workshops, leuke stands en ontmoetingen met andere gastouders.