Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Uitnodiging online gastouder- en nannykring

In ons jaarprogramma hebben we aangekondigd dat dit jaar een speciaal jaar voor ViaViela is omdat we 15 jaar bestaan. We wilden dit met jullie (kinderen, ouders, gastouders en nanny’s) vieren in de tweede week van juni door het aanbieden van allerlei activiteiten rond het thema ‘Gezonde Gastouderopvang’.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus hebben we besloten deze week met alle bijbehorende activiteiten uit te stellen tot een later moment. Wat in het vat zit, verzuurt niet, dus we zullen dit zeker op een later moment goed maken.

Voor de komende periode hebben we een aantal mooie andere activiteiten op het programma staan.


Online gastouder- en nannykring

Allereerst willen we graag de gelegenheid bieden om in deze bijzondere omstandigheden ervaringen uit te wisselen met collega’s. Vorige week hebben we een eerste online gastouderkring en een online nannykring gehad. Het was fijn en waardevol om ervaringen uit te wisselen in een kleine groep.

We hebben dan ook besloten deze online kringen de komende tijd vaker aan te bieden. Je kunt ook meedoen wanneer je je eigen kinderen of opvangkinderen in de noodopvang thuis hebt. Mochten de kinderen tussendoor je aandacht vragen, dan kun je de microfoon even uitzetten. Als je je hebt aangemeld voor één van de online kringen, ontvang je een dag van te voren een uitnodiging voor de videovergadering.


Meld je hieronder aan voor een:

online gastouderkring

online nannykring

 

Zorg goed voor jezelf en let een beetje op elkaar!