Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Spelavond 'Gezonde Gastouderopvang'

In 2020 staat bij ViaViela het thema 'Gezonde Gastouderopvang' centraal. Door de huidige situatie rondom Corona staan we op dit moment extra stil bij onze gezondheid en die van anderen. Wij hebben door de maatregelen helaas meerdere geplande activiteiten moeten annuleren.


Spelavond

Graag willen we het thema 'Gezonde Gastouderopvang' op een speelse en andere manier bij jullie onder de aandacht brengen. We starten met een leuke online spelavond! Verschillende onderdelen van het onderwerp komen aan de orde. En, waar denk jij aan bij gezonde gastouderopvang?

Op woensdag 10 juni van 19.30 tot 21.00 uur kun je vanuit huis inloggen en meedoen aan onze quiz over Gezonde Gastouderopvang.


Daisy Rosema is binnen ViaViela Gouda gecertificeerd coach Gezonde Gastouderopvang. Zij zal het thema introduceren waarna we met elkaar aan de slag gaan met een quiz. Het belooft een leuke en inspirerende avond te worden. En bij een quiz hoort natuurlijk ook een winnaar. Wie weet ontvang jij een leuke en toepasselijke prijs.


Aanmelden

Doe jij ook mee? Meld je dan aan via deze link.
Uiterlijk 9 juni ontvang je de informatie waarmee je kunt inloggen.

In het najaar en in 2021 zullen we dieper ingaan op verschillende onderdelen van het thema ‘Gezonde Gastouderopvang’. Jullie horen hier later nog veel meer over.


We hopen jullie in juni allemaal te zien bij de start van dit thema.
Tot woensdagavond 10 juni!