Nieuws

regio Gouda, Capelle a/d IJssel, Woerden

Toppersplan

Naast het reguliere programma voor alle gastouders heeft ViaViela Gouda een speciaal programma voor Toppers opgezet. Het reguliere programma biedt voldoende mogelijkheden om te starten als gastouder en je blijvend door te ontwikkelen. Het Toppersplan is opgesteld om gastouders die boven gemiddeld presteren te belonen.

Van gastouders wordt een steeds verder gaande professionalisering verwacht. Wij hebben daarom de criteria voor Toppers dit jaar aangescherpt. Je bent een Topper als je aan onderstaande criteria voldoet:

  •  Je hebt minimaal 5 actieve contracten met vraagouders bij ViaViela óf je werkt exclusief voor gastouderbureau ViaViela en hebt minimaal 4 contracten met vraagouders
  • Je hebt je eigen pedagogisch werkplan of kwaliteitshuis geschreven en ingeleverd bij ViaViela
  • Je volgt minimaal één op gastouderopvang gerichte bijscholing in 2018. (Denk aan het basis opleidingstraject, de TINK-training, het Gastouderevent, of een andere relevante bijscholing.)

Toppersbijeenkomst

Voldoe je aan bovenstaande criteria dan ontvang je een uitnodiging voor de Toppersbijeenkomst op zaterdag 22 september 2018. Houd deze datum dus vast vrij in je agenda als je hiervoor in aanmerking wil komen en zorg dat je aan alle criteria voldoet.

Wil je advies om verder te groeien zodat je dit jaar ook wordt uitgenodigd? Neem dan contact op met je consulente.